FOLLOW US: facebook twitter

Ο Γιώργος Αηδόνης νέος πρόεδρος!

Ημερομηνία: 04-01-2024 | Συντάκτης:

-Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες χθες στον δήμο Αρχ. Ολυμπίας

-Ο Λύσσ. Παναγόπουλος αντιπρόεδρος και ο Κ. Τζούβαλης γραμματέας

 

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Γιώργος Αηδόνης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχαίας Ολυμπίας, όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια των δημαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στην εναρκτήρια συνεδρίαση για τη νέα πενταετία.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε από την παράταξη της μειοψηφίας ο Λύσσανδρος Παναγόπουλος, ενώ γραμματέας εκλέχθηκε από την πλειοψηφία ο Κωνσταντίνος Τζούβαλης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την εκλογή της επταμελούς Δημοτικής Επιτροπής (επικεφαλής ο δήμαρχος Άρης Παναγιωτόπουλος).

Από την παράταξη της πλειοψηφίας εκλέχθηκαν ο Σωτήρης Παπαηλιού, ο Γιώργος Λινάρδος, ο Γιώργος Κρέζος και ο Κωνσταντίνος Σοφιανός. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν ο Γιώργος Γαλύφας και ο Πέτρος Γκούβας.

Από την παράταξη της μειοψηφίας εκλέχθηκαν τακτικά μέλη ο Βασίλης Αρβανίτης και ο Χάρης Σπηλιόπουλος και αναπληρωματικά μέλη η Θεοδώρα Μαρκοπούλου και ο Παναγιώτης Μαντάς.

Αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του προέδρου, ο κ. Αηδόνης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Άρη Παναγιωτόπουλο, για την πρόταση και το δημοτικό συμβούλιο για την αποδοχή της πρότασης, τονίζοντας ότι θα υπηρετήσει υποδειγματικά τον θεσμό και με σεβασμό στις αρχές της δημοκρατίας και του πολιτικού πολιτισμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia