FOLLOW US: facebook twitter

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ευρωβουλής Β. Μεϊμαράκης παρευρέθηκε σε πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τη συστράτευση όλων για μεγάλη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές που θα αποτελέσουν και βαρόμετρο για τις εθνικές εκλογές, ζήτησε από την Ηλεία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην εκδήλωση που οργάνωσε την Παρασκευή το βράδυ η ΝΟΔΕ Ηλείας στο κέντρο «Δεμίρης» στη Μαραθιά της Αμαλιάδας, παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων του κόμματος.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν ακόμα η ευρωβουλευτής και υποψήφια ευρωβουλευτής  Ελίζα Βόζεμπεργκ, η βουλευτής και υποψήφια ευρωβουλευτή Κατερίνα Μάρκου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτή Κώστας Δερβός, ο Ηλείος υποψήφιος ευρωβουλευτής Λευτέρης Βαρουξής, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Γιάννης,  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής καθηγητής Σεισμολογίας Άκης Τσελέντης και ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας που έκαναν και σύντομους χαιρετισμούς, όπως και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας Χρήστος Γαβράς.

Ο κ. Μεϊμαράκης στην ομιλία του τόνισε ότι  θα πρέπει να προσέλθουν όλοι οι πολίτες στις κάλπες γιατί οι Ευρωεκλογές έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος και πρέπει να καταγραφεί όπως είπε η ισχυρή δυναμική της ΝΔ και του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη. «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα και ότι τώρα θα καλέσουμε όλους τους πολίτες να κρίνουν, να συγκρίνουν, να φιλτράρουν, να δουν την αλήθεια και είμαι σίγουρος ότι αν αυτό το κάνουν, η ΝΔ θα είναι πρώτη με πολύ υψηλά ποσοστά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αλλάξει τη σελίδα αυτής της χώρας», υποστήριξε. Παράλληλα άσκησε δριμεία κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τον κόσμο να εμπιστευτεί εκείνους που λένε μόνο την αλήθεια. Τέλος ανέφερε σε ότι αφορά τις εκλογές του Μαΐου πως ολόκληρος ο μηχανισμός του κόμματος θα πρέπει να κινητοποιηθεί, ώστε σε όλες τις κάλπες η ΝΔ να έρθει πρώτη και να δοθεί έτσι μια απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος