FOLLOW US: facebook twitter

Ένα μοναδικό σεμινάριο κλασικού μπαλέτου…: Η Α΄ Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στη Σχολή Μπαλέτου της Εβίτας Κεραμιδά

Ημερομηνία: 26-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Εκπαίδευση, Νέα

Ένα μοναδικό σεμινάριο κλασικου μπαλέτου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθήτριες της Σχολής Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού Εβίτα Κεραμιδά.

Η Ελεάνα Ανδρεούδη, Α΄ Χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του μπαλέτου της χώρας μας,ήρθε για πρώτη φορά στην πόλη μας μετά από πρόσκληση της κ. Εβίτας Κεραμιδά, παραδίδοντας ένα σεμινάριο για μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες.

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν τόσο με την τεχνική, όσο και με το χαρακτήρα της κ. Ανδρεούδη, η οποία μετά το σεμινάριο τους μίλησε για τις δυσκολίες αλλά και τα πολλαπλά ωφέλη του χορού,υπέγραψε αυτόγραφα και φυσικά δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με τις μικρές της θαυμάστριες.

Η κ. Εβίτα Κεραμιδά δηλωσε:”Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή που μια τόσο καταξιωμένη μπαλαρίνα όπως η κ. Ανδρεούδη ήρθε στην πόλη του Πύργου και στη Σχολή μας και την ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά που δίδαξε στους μαθητές της Σχολής μας. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να έχουν ως πρότυπο ανθρώπους που έχουν δουλέψει σκληρά για να πετύχουν το όνειρό τους γιατί στην εποχή μας τα ερεθίσματα που λαμβάνουν είναι πολύ διαφορετικά. Η κ. Ανδρεούδη είναι παράδειγμα ότι η θέληση, το πάθος και πάνω από όλα η σκληρή δουλειά αποδίδουν. Και όπως είπε και η ίδια στις μαθήτριές μας:Δεν πρέπει να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι από κάποιον άλλον. Πρέπει να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι από τον εαυτό μας”.”

Σχολή Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού Εβίτα Κεραμιδά

Τ.Πετροπούλου 23α, Πύργος

Τηλ.2621030790

facebook: @pirgosballetkeramida

Instagram:@evitakeramida


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος