FOLLOW US: facebook twitter

Ο δήμος Ήλιδας γιόρτασε τα Κούλουμα στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 19-03-2024 | Συντάκτης:

Τεράστιες τραπεζαρίες με σαρακοστιανά, παραδοσιακά συγκροτήματα, συναυλία και πέταγμα χαρταετών για χιλιάδες κόσμου

Τεράστιες τραπεζαρίες με σαρακοστιανά, παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα και μια μεγάλη συναυλία για όλους διοργάνωσε  χθες ο Δήμος Ήλιδας γιορτάζοντας τα φετινά Κούλουμα στην Κουρούτα

Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Κουρούτας για την Καθαρά Δευτέρα, τόσο στην παραλία, όσο και στην πλατεία, όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στη μοναδική γιορτή που είχε προετοιμάσει για όλους ο δήμος Ήλιδας και πέταξαν τους χαρταετούς τους.

Ο δήμος διοργάνωσε τα παραδοσιακά Κούλουμα με τραπεζαρίες από σαρακοστιανά εδέσματα για τον κόσμο, αλλά και χορευτικά με παραδοσιακούς χορούς, προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση. 

Η παραλία της Κουρούτας πλημμύρισε από κόσμο και ο ουρανός από ένα πλήθος χαρταετών σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ενώ όλοι διασκέδασαν με την καρδιά τους στη συναυλία που ακολούθησε με το συγκρότημα AXION και τον Σάκη Ζαφειρόπουλο.

Ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, τους ευχόμενος σε όλους “Καλή Σαρακοστή”.

Η μεγάλη γιορτή της Κουρούτας αποτέλεσε την τελευταία εκδήλωση του φετινού Καρναβαλιού Αμαλιάδας 2024, σε ένα άκρως πετυχημένο 20ημερο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος