FOLLOW US: facebook twitter

Ο Δήμαρχος Πύργου τίμησε τον «δικό» μας πρωταθλητή πυγμαχίας Διονύση Ψυχογιό

Ημερομηνία: 23-12-2021 | Συντάκτης:

Το θαυμασμό και την εκτίμηση σε ανθρώπους που σηκώνουν «ψηλά» τον Πύργο και διακρίνονται με τις επιδόσεις του εξέφρασε για άλλη μια φορά ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, τιμώντας τον νέο πρωταθλητή Α’ Εθνικής στο άθλημα της πυγμαχίας, τον «δικό» μας Διονύση Ψυχογιό.

Ο κ. Αντωνακόπουλος υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Διονύση Ψυχογιό ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο του πρωταθλητή Α’ Εθνικής στην Elite αντρών 86 kg στην πυγμαχία. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν κατά το διάστημα 16-19 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Μεγαλόπολης.

Ο δήμαρχος Πύργου συνεχάρη τον κ. Ψυχογιό τον οποίο συνόδευε ο πατέρας του Χρήστος, και ευχήθηκε κάθε επιτυχία τόσο σε αθλητικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ο πρωταθλητής μας παράλληλα υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία με το αξίωμα του Σμηναγού. Ο κ. Αντωνακόπουλος ανανέωσε το ραντεβού του με τον κ. Ψυχογιό για την επόμενη χρονιά, όπου σύμφωνα με το προγραμματισμό του θέλει να τιμήσει όλους τους ανθρώπους της πόλης που έχουν διακριθεί και κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στους τομείς τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος