FOLLOW US: facebook twitter

Προσφορά παπουτσιών στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών από την ΠΔΕ

Ημερομηνία: 23-12-2021 | Συντάκτης:

Το Παράρτημα ΑμεΑ (ΚΕΠΕΠ) Λεχαινών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, χθες, προσφέροντας είδη υπόδησης για τα φιλοξενούμενα παιδιά του Κέντρου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Περιφερειακής Αρχής, με αποδέκτες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες συνανθρώπων μας.

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας και τις ανάγκες της Μονάδας των Λεχαινών, ο κ. Γιαννόπουλος επισκέφθηκε το Παράρτημα και παρέδωσε στον Αντιπρόεδρο του Κέντρου, Δημήτρη Μπρέζα και στους εργαζόμενους, είδη υπόδησης, με τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών όλων των παιδιών, τα οποία λαμβάνουν την εξειδικευμένη φροντίδα που έχουν ανάγκη. Τόσο ο κ. Μπρέζας όσο και οι εργαζόμενοι, ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά, με τον κ. Γιαννόπουλο να τους συγχαίρει για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν, ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα και καλές Γιορτές, με υγεία και δύναμη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος