FOLLOW US: facebook twitter

Ο Α. Τσίπρας θα καλέσει τον Ηλειακό λαό σε πορεία νίκης!

Ημερομηνία: 06-04-2023 | Συντάκτης:

Την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στο Ξυστρή η πολιτική ομιλία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ

Για μια ακόμα φορά στην Ηλεία, έρχεται την Παρασκευή 7 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ενόψει τις κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 21η Μαίου, όπου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, καλώντας τον Ηλειακό λαό σε μια μεγάλη πορεία νίκης.

Βεβαίως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ δεν επέλεξε να συμπεριλάβει τυχαία την Ηλεία ανάμεσα στους πρώτους σταθμούς στο ξεκίνημα της προεκλογικής του εξόρμησης, αφού ο νομός μας- αδικημένος από τις πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ- είναι από εκείνους που θεωρεί ότι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα, προκειμένου να αλλάξει σελίδα η χώρα.

Όπως αναφέρει και σε ανακοίνωσή της η ΝΕ Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ “Ο Αλέξης Τσίπρας για μια ακόμα φορά θα βρεθεί στην Ηλεία. Στην Ηλεία που «τιμωρήθηκε» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, στην Παιδεία, στην Υγεία, στις Υποδομές, στα κόστη ενέργειας, στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, στη ζωή των πολιτών. Κοντά στους ανθρώπους της! Δίπλα στις “αγωνίες” τους!

Θεωρείται λοιπόν απολύτως σίγουρο, ότι ο Α. Τσίπρας στην προεκλογική ομιλία πέρα από την παρουσίαση του προγράμματος του βασικού άξονα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ θα ασκήσει σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την εγκατάλειψη της Ηλείας στην θητεία Μητσοτάκη και επίσης θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αλλαγή της αναπτυξιακής πορείας του τόπου.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει κατευθείαν στο χώρο της ομιλίας στο Ξυστρή και εκεί θα γίνουν στην συνέχεια και οι όποιες συναντήσεις του με κομματικά στελέχη και παραγωγικούς φορείς. Τον Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύει ο αν. Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος θα βρίσκεται νωρίτερα στην Ηλεία, καθώς συνεργάζεται ήδη με την Νομαρχιακή και τις τοπικές οργανώσεις για την ομιλία Τσίπρα στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος