FOLLOW US: facebook twitter

Νυφικό χτένισμα 2023

Ημερομηνία: 25-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Νυφικο χτενισμα 2023; Οι τάσεις στα μαλλιά του γάμου, όπως και άλλες πτυχές ενός γάμου, από το φόρεμα μέχρι τη διακόσμηση, τη διασκέδαση και τα αξεσουάρ. Έρχονται και φεύγουν από χρόνο σε χρόνο. Και ενώ είναι σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο χτένισμα για το πρόσωπό σας, το στυλ του ντυσίματός σας, κ.λπ.

Είτε χρειάζεστε νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά είτε νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά. Σίγουρα θα βρείτε κάτι από τις παρακάτω προτάσεις που θα κάνει τέλεια εφαρμογή.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΣΙΝΙΟΝ

Αυτό το κλασικό και συνάμα απλό και γλυκό χτένισμα. Είναι αυτό που ταιριάζει στις περισσότερες δομές του προσώπου και φαίνεται υπέροχο σε κάθε νύφη. Το σινιόν είναι ρομαντικό και απλό ταυτόχρονα. Η χαλαρή έκδοση έχει απλώς αναιρεθεί λίγο. Γεγονός που προσθέτει ακόμη περισσότερο την ελαστικότητά της. Μπορεί να δημιουργηθεί ως κότσος με κόμπους, ή το κανονικό σινιόν, αλλά λίγο πιο χαλαρό από το συνηθισμένο για ένα διαφορετικό και πιο κομψό αποτέλεσμα.

ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΨΗΛΟΣ ΚΟΤΣΟΣ

Μια υπέροχη επιλογή χτενίσματος για νύφη με φόρεμα που έχει ψηλή λαιμόκοψη. Ο κλασικός ψηλός κότσος απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπο. Αυτό μπορεί να δώσει ένα όμορφο, κομψό φινίρισμα που μπορεί να φορεθεί με μια τιάρα, μια χτένα ή ακόμα και ένα barrette. Είτε χρειάζεστε χτενίσματα γάμου μεσαίου μήκους είτε χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Ο κότσος είναι αρκετά εύκολος να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί όλη την ημέρα του γάμου.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ

Μια άλλη όμορφη επιλογή για νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι η αλογοουρά. Ωστόσο, για έναν γάμο, μπορεί να θέλετε να το τζαζάρετε λίγο. Να δημιουργήσετε κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα γαμήλιο χτένισμα με την αλογοουρά στο πάνω μισό του κεφαλιού. Ή να έχετε την κανονική αλογοουρά, αλλά δεμένη με φιόγκο ή ένα υπέροχο φουλάρι.

Εάν έχετε μαλλιά μέχρι τους ώμους και προτιμάτε μια πολύ πιο μακριά αλογοουρά, τότε σκεφτείτε τα extensions. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η αλογοουρά είναι μια μακροχρόνια τάση που συνεχίστηκε και τη νέα χρονιά.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ

Μια άλλη τάση που συνεχίζει να είναι ισχυρή το 2023 είναι οι πλεξούδες για τα νυφικά χτενίσματα. Αν και οι κοτσίδες για γάμους δεν είναι καινούργια τάση, είναι υπέροχο να δούμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να εφαρμοστούν. Από γαλλικές πλεξούδες που ρέουν στο πλάι, μέχρι φαρδιά πλεξούδα στεφάνι, μέχρι μισά πάνω μισά κάτω νυφικά χτενίσματα με ενσωματωμένες πλεξούδες.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Η διασκέδαση των γαμήλιων χτενισμάτων είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να διαλέξεις.

Από πλεξούδες, μέχρι αλογοουρές, μέχρι μπούκλες, ακόμα και ίσια μαλλιά πάνω. Υπάρχει μια ποικιλία από χτενίσματα που θα λειτουργήσουν με μισά επάνω, μισά κάτω μαλλιά, καθώς και μια ποικιλία από μήκη μαλλιών. Με τις σωστές πλεξούδες στα μισά μαλλιά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παραμυθένιο, ρομαντικό look που είναι ταυτόχρονα ένα σύγχρονο χτένισμα.

ΤΡΕΝΤΥ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΤΩ

Ενώ τα γαμήλια updos είναι υπέροχα και μπορούν να δώσουν σε μια νύφη μια αριστοκρατική εμφάνιση, υπάρχουν επίσης υπέροχοι τρόποι να φορέσετε τα μαλλιά σας κάτω για το γάμο σας. Εάν σκέφτεστε για κομψά μαλλιά, τότε ίσως σκεφτείτε ένα προσεγμένο και συμμετρικό κεντρικό μέρος.

Αυτό το στυλ κάνει μια τεράστια επιστροφή φέτος και είναι μια υπέροχη εμφάνιση για διαφορετικά σχήματα προσώπου.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΕΡΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Πολλές νύφες επιλέγουν να μην φτιάχνουν υπερβολικά τα μαλλιά τους και ακολουθούν τη φυσική υφή με την οποία γεννήθηκαν για την ημέρα του γάμου τους.

Υπάρχει μια σειρά από χτενίσματα που θα ταιριάζουν σε αυτή τη συνολική εμφάνιση. Από vintage χτενίσματα γάμου με μπούκλες και κοτσους. Ή ακόμα και χτενίσματα γάμου με μεγάλες, αλλά χαλαρές, αέρινες πλεξούδες που θα έδειχναν υπέροχα σε κάθε νυφη. Πάνω ή κάτω, πάνω από τον ώμο σου ή κατεβαίνοντας την πλάτη σου, σε κάθε περίπτωση, μπορείς να αποφασίσεις να κλέψεις την παράσταση με τις φυσικές σου μπούκλες και το χαλαρό χτένισμα σου.

ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΑΤΗΜΕΛΗΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΥΦΕΣ

Αν σας κάνει κλικ αυτό το ανακατεμένο look “Μόλις ξύπνησα έτσι”, τότε ίσως τα ατημέλητα μαλλιά είναι για εσάς. Αυτή η εμφάνιση θα ήταν εξαιρετική για μια χαλαρή, μποέμ νύφη, έναν γάμο σε νησι ή έναν γάμο στην παραλία. Ο τύπος εμφάνισης που θα εξακολουθεί να δείχνει υπέροχος μετά από ώρες μιας μέρας γεμάτη διασκέδαση, γιατί δεν ήταν πολύ σοβαρό, για αρχή.

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ 2023 ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η εύρεση γαμήλιων χτενισμάτων για μακριά μαλλιά δεν είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φαίνεται.

Το υπέροχο με τα μακριά μαλλιά είναι ότι θα φαίνονται υπέροχα είτε σε γαμήλιο χτένισμα updo είτε με μισό πάνω μισό κάτω χτένισμα ή ακόμα και σε όλο του το μεγαλείο.

Πηγή: e-prosklitirio.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος