FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Σπυρόπουλος: «Οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους»

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

O ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη πέτυχε μεγάλη νίκη επί του πανίσχυρου Αστέρα Βλαχιώτη στο «Γρ. Καλάκος» και απέδειξε πως και φέτος θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι «πράσινοι» μπορεί να ήταν κάπως «κουμπωμένοι» στο α΄ ημίχρονο, έχοντας απέναντί τους πολλούς καλούς παίκτες ανώτερων κατηγοριών, αλλά στο β΄ ημίχρονο μπήκαν μέσα με διαφορετική νοοτροπία, πολύ δυνατά και επιθετικά και κατάφεραν με το γκολ του Σιδέρη να πάρουν τη νίκη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ, Ντίνος Σπυρόπουλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε «παλικάρια» τους παίκτες του και τους συνεχάρη για τη σπουδαία αυτή νίκη. Ο Αχαιός προπονητής ανέφερε αρχικά για το ματς: «Καταρχάς συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Περιμέναμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δυνατό, με πολλές μονομαχίες. Ο Αστέρας Βλαχιώτη είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας, αλλά εμείς είμαστε ΠΑΟ Βάρδας και όταν παίζουμε στην έδρα μας έχουμε μεγάλη δυναμική σαν ομάδα. Το προηγούμενο αποτέλεσμα στη Σπάρτη είναι 100% πλασματικό. Παρά το 3-0 είχα πει στους παίκτες μου ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ αυτούς  και όποιος δεν ήταν στο γήπεδο δεν μπορεί να καταλάβει αυτά που λέω τώρα. Το παιχνίδι πήγε σε λίγες φάσεις, όντως ο Βλαχιώτης ήταν πιο επικίνδυνος στο α΄ ημίχρονο, είχαμε κι εμείς κάποιες στιγμές βέβαια, αλλά, μιλώντας με τα παιδιά στο ημίχρονο, είπαμε πως πρέπει να το διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, διότι έχουμε καλή και έμπειρη ομάδα  που πρωταγωνιστεί όλα αυτά τα χρόνια στη Γ΄ Εθνική. Αυτό έβγαλαν τα παιδιά, τον τσαμπουκά, το πάθος για τη νίκη, γιατί όλη την εβδομάδα είπαμε πως το πρωτάθλημα για μας ξεκινάει σήμερα. Δίνω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν πραγματικά παλικάρια, έδωσαν και την ψυχή τους και αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται πάντα από τους προπονητές».

«Θα δίνουμε τα πάντα…»

Για τη συνέχεια, ο Ντίνος Σπυρόπουλος υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα τα δίνει όλα κάθε Κυριακή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα: «Το πρωτάθλημα έχει μεγάλη συνέχεια,  όπως είχα πει δεν τελειώνει τίποτα από την 1η αγωνιστική. Εύχομαι στο συνάδελφό μου καλή συνέχεια. Ο Αστέρας είναι πραγματικά μια καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο που μας βοήθησε σήμερα  είναι ότι καθημερινά θα δίνουμε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα, διότι πίσω μας έχουμε μια Διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα και είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια λοιπόν και στις δύο ομάδες, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, είναι λίγο περίεργο και άγνωστο, όμως εμείς θα προσπαθούμε κάθε στιγμή να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Διότι δεν σας κρύβω ότι και για μας τους προπονητές που αγωνιούμε απ’ έξω, αλλά και για τα παιδιά που αγωνίζονται, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι  κι εγώ θέλω πάντα να το χαίρομαι».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος