FOLLOW US: facebook twitter

Άρης Ρουμελιώτης: «Κομβικές οι απουσίες μας»

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως  ηττήθηκε 3-1 στη Ζάκυνθο από το Τσιλιβή, για τη 2η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και ο τεχνικός Άρης Ρουμελιώτης, μιλώντας στην «Πρωινή», στάθηκε στις απουσίες των Γκόμεζ, Σκοζάι, οι οποίες, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες των δύο παικτών μεσοεπιθετικά, δεν δίνουν τη δυνατότητα να φρεσκαριστεί η ομάδα καθώς υπάρχει κούραση από την προετοιμασία.

«Οι απουσίες των Γκόμεζ, Σκοζάι είναι πολύ σημαντικές για μας στο επιθετικό κομμάτι και μας στοίχισαν. Και πέραν αυτού έλειπε και ο Πλαστουργός και δεν είχαμε τη δυνατότητα να φρεσκάρουμε την ομάδα καθώς υπάρχει κούραση από την προετοιμασία.  Παρόλα αυτά, χωρίς να είμαστε καλοί, στο 0-0 είχαμε μια φάση με τον Ηλιόπουλο να προηγηθούμε, ενώ το 2-1 στο 70΄ προήλθε από θέση οφσάιντ. Είναι δύο φάσεις πολύ σημαντικές, που ίσως να άλλαζαν την εξέλιξη του αγώνα. Όχι ότι αξίζαμε τη νίκη, δεν ήμασταν καλοί. Υπάρχει κούραση και δεν μπορούμε να φρεσκάρουμε την ομάδα με τις απουσίες που έχουμε. Με τις επιστροφές των παικτών, ευελπιστούμε να βελτιωθούμε. Τώρα, έχουμε μπροστά μας το εντός έδρας παιχνίδι με το Διαγόρα Βραχνεΐκων, μια πολύ καλή ομάδα και θα προετοιμαστούμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός.

Επιστρέφει ο Σκοζάι, ψάχνει παίκτες

Ο Φώτης Σκοζάι είχε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, δεν αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο αλλά θα είναι έτοιμος στο ματς με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Ζαχάρως. Όσο για τον Γκόμεζ, είναι άγνωστο το πότε θα εκδοθεί το δελτίο του και προς το παρόν η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο Ολυμπιακός,  πάντως, βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών για να ενισχυθεί  μεταγραφικά και να υπάρχουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στην ομάδα καθώς είναι φυσιολογικό μέσα στο διάστημα των 9 μηνών που διαρκεί η σεζόν, να παρουσιάζονται προβλήματα τραυματισμών και  απουσιών.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος