FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Λούσκος: «Μικροί παίκτες σε ηλικία, μεγάλοι σε αξία»

Ημερομηνία: 01-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Πανηλειακού απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για το μεγάλο διπλό στον Βλαχιώτη κόντρα στον Πανγυθεατικό

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο νεανικός Πανηλειακός επέστρεψε με το τρίποντο της νίκης από τον Βλαχιώτη με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό, μια μεγάλη νίκη που τονώνει ψυχολογικά τους νεαρούς «ερυθρόλευκους» και τους δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο τεχνικός Κώστας Λούσκος, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως μπορεί να είναι μικροί ηλικιακά αλλά είναι μεγάλοι σε αξία!

Ο ερυθρόλευκος προπονητής τόνισε για το παιχνίδι: «Εμείς, όπως έχουμε πει από την αρχή, θέλουμε, εκτός από τα εύσημα που παίρνουμε από τους αντιπάλους, να παίρνουμε και βαθμούς εκτός έδρας. Έχουμε μια νεανική ομάδα, την έχουμε δουλέψει καλά, πιέζουμε πολύ τα παιδιά, αλλά όπως είπα και στην πρεμιέρα με τη Ζάκυνθο, η ομάδα δικαιούταν κάτι παραπάνω από τα εύσημα. Είπα στα παιδιά πως δεν πρέπει να αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Δεν μας ενδιαφέρει που παίζουμε δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας, έτσι κι αλλιώς και τα φιλικά τα κάναμε όλα εκτός έδρας για να μπορέσουμε να δυναμώσουμε ψυχικά, αλλά να πάρουμε και δύναμη μέσα από παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους, εκτός έδρας. Τα παιδιά δυναμώνουν μέρα με τη μέρα, καταλαβαίνουν πως για να αντέξουν την πίεση και το βάρος της φανέλας του Πανηλειακού, θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά στην προπόνηση. Όπως είδατε, το μέσο όρο ηλικίας στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν 19,2 ετών και 18 και κάτι στο τελείωμα της αναμέτρησης και τα παιδιά έδειξαν πως με πολλή προσπάθεια μπορούν να κρατήσουν την ομάδα ψηλά. Δεν ξέρω πού θα καταλήξει αυτή η προσπάθεια, αλλά μόνο και μόνο βλέποντας αυτά τα παιδιά να παίζουν με αυτό το απίστευτο πάθος και έχοντας ακόμα περισσότερα να δώσουν, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

«Τους θέλουμε όλους δίπλα μας»

Όσο για τη συνέχεια, ο Κώστας Λούσκος απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, με τον Παναργειακό, την προσεχή Κυριακή: «Ο επόμενος αγώνας είναι με το Άργος στο σπίτι μας, έχουμε να παίξουμε από τις 14 Απριλίου στον Πύργο και το περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι αυτό. Απευθύνουμε κάλεσμα να μας στηρίξει ο φίλαθλος κόσμος, να δει την προσπάθεια των παιδιών. Είναι μικροί παίκτες σε ηλικία, αλλά μεγάλοι παίκτες σε αξία και αυτοί οι παίκτες κρατάνε ψηλά τη σημαία και τη δάδα του Πανηλειακού. Τους θέλουμε όλους δίπλα μας».

*Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Πανγυθεατικού για την όμορφη φιλοξενία της στο γήπεδο του Βλαχιώτη και επιφυλάσσεται για ανάλογη φιλοξενία στο παιχνίδι του β’ γύρου στον Πύργο. Παράλληλα, ευχαριστεί τους φίλους και οπαδούς του Πανηλειακού που βρέθηκαν στο γήπεδο και εμψύχωσαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Τέλος, εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Πανγυθεατικού, Βασίλη Καζαντζή, για τον σοβαρό τραυματισμό του στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης και εύχεται να επιστρέψει σύντομα και πάλι δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος