FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Πέλοπας Πελοπίου 2-0: Ο Γεωργιόπουλος «ξεκλείδωσε» τον Πέλοπα!

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Πέλοπα Πελοπίου (2-0), ούσα άστοχη μέχρι το 72ο λεπτό. Τότε, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ξεκλείδωσε την άμυνα του Πέλοπα, ο οποίος αγωνίστηκε με υπηρεσιακό γκολκίπερ τον Μπακόπουλο! Το 2-0 έγινε με αυτογκόλ στο 78΄, όταν από κόρνερ του Χαράλαμπου Κολοτούρου, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής και αμυνόμενος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, που βρίσκεται στο -4 από την πρώτη τετράδα και θα δώσει μάχη να μπει σε αυτή.

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος Τσαντίλης (68΄Δ. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Κωστόπουλος, Ι. Κασσιανός, Καλογερόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (87΄Δουβής), Ν. Κολοτούρος (74΄Παπαβασιλείου).

Πελόπιο: Μπακόπουλος, Σταϊκόπουλος, Καρβουνιάρης, Δρουβιώτης, Βουρλούμης (75΄ Μήλιος), Τζάρο, Π. Κακόγιαννος, Κατσώλης, Αγγελόπουλος (60΄ λ.τρ. Ψηλογιαννόπουλος), Στροφύλλας, Χριστόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος