FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας-Ολυμπιάδα 4-0: Σταθερά δεύτεροι οι «αετοί»

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μανολάδας δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την Ολυμπιάδα με 4-0 και να διατηρηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας της A1 DEDALOS SECURITY, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αίαντα. Η ομάδα του Γουμέρου, που είχε απουσίες, υπέστη δεύτερη διαδοχική βαριά ήττα, καθώς είχε προηγηθεί το 4-1 από τον Ξενοφώντα, αλλά πρόκειται για ήττες εντός προγράμματος.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Λαγού άνοιξε στο 26΄ ο Κουλούρης (φωτό), με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 50΄, από φάουλ του Πολίτη ο Κουλούρης, ξανά, με κεφαλιά έκανε το 2-0.  Στο 70΄ ο Πυρρής με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 76΄ από συνδυασμό του Κουλούρη με τον Γιώργο  Πολίτη, ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Καλογερόπουλος, Ιωάννου, Πυρρής, Παπαδάτος, Πολίτης (78΄ Σαπουντζάκης), Λιούρης, Μπουρλάκης, Κουλούρης, Γεωργόπουλος (75΄ Κολτσίδας), Μηλαδόπουλος.

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Κύτταρης, Μπίρμπας, Καλαντζής, Κολοβάδης, Γεωργίου, Διαμαντάκος, Στροφύλλας, Νικολόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Καρακίτσος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος