FOLLOW US: facebook twitter

ΑΠΟ Κουρτεσίου-Προοδευτική 1-2: Μεγάλη νίκη με παίκτη λιγότερο!

Ημερομηνία: 16-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προοδευτική πέτυχε μεγάλη νίκη στο Κουρτέσι επί του ΑΠΟΚ με 1-2, στο γειτονικό ντέρμπι και αρχίζει να χτίζει διαφορά από τις τελευταίες θέσεις, ελπίζοντας πλέον βάσιμα στην απευθείας παραμονή.

Η ομάδα του Πέτρου Χρηστίδη, αν και με δέκα παίκτες από το 70΄, λόγω αποβολής του Νίκου Μούζου και ενώ το σκορ ήταν 1-1, κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Βασίλη Παντελή, ο οποίος διάγει εξαιρετική σεζόν και έχει φτάσει ήδη τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 28΄ το σουτ του Κουρκουμέλη, μπλόκαρε ο Κυριακόπουλος, στη μοναδική καλή φάση στο α’ ημίχρονο.

Στο 60′ έγινε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  του Νικολετάκη, πέναλτι που δόθηκε σε χέρι αμυντικού.

Στο 63′ η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή ισοφάρισε 1-1, όταν από κάθετη πάσα του Ντίνου Καπώνη, ο Αντωνόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κυριακόπουλου.

Στο 70′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μούζος επειδή έφτυσε αντίπαλο, αλλά αυτό δεν πτόησε την Προοδευτική, που λίγα λεπτά μετά σκόραρε με τον Παντελή, ύστερα από βαθιά μπαλιά του Μπιτούνη.

Ο ΑΠΟΚ πίεσε για την ισοφάριση και στο 82′ σε σέντρα-σουτ του Κουρκουμέλη, η μπάλα αφού κόντραρε έφυγε κόρνερ.

Κουρτέσι: Μουρτζίνης, Φιλιππακόπουλος, Μητρόπουλος, Α.Α. Καπώνης (75′ Τσιχλιάς), Διαμαντόπουλος, Α. Σπ. Καπώνης (55′ Αντωνόπουλος), Κωστόπουλος, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Κ. Καπώνης, Κόσκορης (71′ Λυκουργιώτης).

Προοδευτική: Κυριακόπουλος, Πατσούρας, Κατσιμητσήρης, Μούζος, Μπιτούνης, Ορλώφ, Παντελής, Παναγιωτόπουλος, Λιακόπουλος, Α. Βαλογιάννης (73′ Πέρδικας), Νικολετάκης (82′ Σωτηρόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος