FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού/Γυναίκες: Ισοπαλία στην Πάτρα με Ίκαρο-Η βαθμολογία

Ημερομηνία: 31-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού, παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες, επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Πάτρα, στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ίκαρο Πετρωτού, το απόγευμα της Τετάρτης. Ένας παλικαρίσιος βαθμός για τα κορίτσια της Νίκης, που εντός μιας εβδομάδας έχουν κληθεί να δώσουν τρία σημαντικά παιχνίδια.

Οι «μπλε» έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησαν αρκετές φάσεις και άξιζαν να φύγουν και με το διπλό βάσει της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού. Το πρώτο δεκάλεπτο άνηκε στον Ίκαρο, αλλά από εκεί και πέρα η Νίκη ανέβασε την απόδοσή της και είχε καλή κυκλοφορία. Με στημένη μπάλα ο Ίκαρος προηγήθηκε στο 18΄ (1-0). Η ηλειακή ομάδα πίεσε αλλά το σκορ ημιχρόνου έμεινε 1-0. Στο β΄ ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη να πάρει αυτό που της άξιζε και ισοφάρισε με την Ζάγκλη στο 60΄ (1-1). Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού είχε την κατοχή και φάσεις, ενώ δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

To Σάββατο η Νίκη θα παίξει εκτός έδρας με τον Πήγασο Θριασίου, για την προτελευταία αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής. Η γυναικεία ομάδα της Νίκης ευχαριστεί τον Ίκαρο Πετρωτού για την άψογη φιλοξενία.



Η βαθμολογία (Σε 12 αγώνες)

Νέες Ατρομήτου 68-2 34

———————————-

Δόξα Πηγαδακίων 28-7 25

Πήγασος Θριασίου 26-21 20

Ίκαρος Πετρωτού 28-21 18

Εθνικός Καλαμάτας 21-28 15

Νίκη Τραγανού 18-29 14

—————————————-

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων 9-36 7

Αμαζόνες Κορινθίας 4-58 0



*Εκκρεμεί ο αγώνας Ίκαρος Πετρωτού-Δόξα Πηγαδακίων (10/4).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος