FOLLOW US: facebook twitter

Πρωτάθλημα Kung Fu στον Πύργο για την ειρήνη και την φιλία

Ημερομηνία: 31-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία

Το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 4μ.μ. θα διεξαχθεί το 2ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Wushu Kung Fu για την ειρήνη και την φιλία, στο Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου.
Το πρωτάθλημα το διοργανώνει η ομάδα «Φλόγα» η οποία απαρτίζεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου, με προπονητές τον Σταματόπουλο Γρηγόρη και την Κακαλή Αγγελική, τον Αθλητικό Σύλλογο Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών, με προπονητή τον Αθανασίου Κωνσταντίνο και τον Αθλητικό Σύλλογο Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Μελισσίων με προπονητή τον Τσεβά Απόστολο.
Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους αλλά και την ευγνωμοσύνη τους προς τους χορηγούς του πρωταθλήματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάθε προσφορά προς τον σύλλογό μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη αγάπη τους προς τον σύλλογο μας, όπως τα coffee island Pyrgos και συγκεκριμένα τον Νίκο Ζορμπά και την Γεωργία Κομπορόζου, που πάντα στηρίζει τον σύλλογό μας στις αθλητικές μας εκδηλώσεις. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.
Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Πύργου και ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Πλεμμένο καθώς και τον Γιώργο Καραστέργιο για την όμορφη συνεργασία μας. Τέλος ευχαριστούμε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την υγειονομική κάλυψη του πρωταθλήματος. Στο πρωτάθλημα τηρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος