FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Διαγόρας Ρόδου 1-2: Άτυχη στις φάσεις των γκολ

Ημερομηνία: 12-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού πάλεψε πολύ αλλά ήταν άτυχη και δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος από τον δυνατό Διαγόρα Ρόδου στο Τραγανό. Ηττήθηκε 1-2  και συνεχίζει τη μάχη της παραμονής στη Γ΄ Εθνική, παραμένοντας πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Διαγόρας προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με κεφαλιά του Χατζησάββα από σουτ  του Μπουρλάκη, που κόντραρε σε αμυντικό και η μπάλα πήρε ύψος πριν φτάσει στον σκόρερ.

Στο 25′ μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα διεκδικήθηκε από Σικαλιά και Παπαχριστόπουλο και πέρασε φτάνοντας στον Βατσή που με κοντινή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή Ρούσσο (Κορινθίας) με το αιτιολογικό ότι έγινε επιθετικό φάουλ στον γκολκίπερ του Διαγόρα.

Στο 37΄ ο Χατζησάββας σούταρε, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος, ο Ντουαλά σέντραρε για τον Χιντζίδη ο οποίος έπιασε νέο σουτ, αλλά απέκρουσε ξανά ο Αντωνόπουλος. Η Νίκη στο 42΄ ισοφάρισε με προβολή του Βατσή από εκτέλεση κόρνερ του Καλογερόπουλου και το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 49΄ είχαμε σέντρα του Ευαγγελιδάκη, γυριστό του Καρπαθάκη μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ και στο 62΄ έγινε το 1-2 μετά από άλλη μια άτυχη στιγμή της άμυνας. Οι παίκτες της Νίκης στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν τη μπάλα, αυτή κόντραρε και έφτασε στον Μπουρλάκη που  από κοντά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 75΄το πλασέ του Χατζησάββα, απέκρουσε ο Αντωνόπουλος και νέο πλασέ του Γεωργίου έφυγε άουτ.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Κυριάζος (87΄Ζάχαρης), Παπαχριστόπουλος (81΄Παπαπέτρου), Γαργαρώνης, Δερμιτζάκης (25΄Καλογερόπουλος), Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Σκοζάι (69΄λ.τρ. Ν. Κολοτούρος).

Διαγόρας: Σικαλιάς, Ευαγγελιδάκης, Χιντζίδης, Βέρτζος, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Μπαξεβάνος (59΄Δήμας), Μπουρλάκης (93΄Τσαγκάρης), Ντουαλά (66΄Γλυνός), Χατζησάββας, Γεωργίου (85΄Αντωνίου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος