FOLLOW US: facebook twitter

Παλληνιακός-ΠΑΟ Βάρδας 0-1: «Τρένο» ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 12-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τρίτη εκτός έδρας νίκη μέσα στο 2019 και έξι ματς αήττητος

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέρασε και από την Παλλήνη με 0-1 επί του Παλληνιακού το απόγευμα της Κυριακής και έφτασε τα έξι ματς χωρίς ήττα μέσα στο 2019, γεγονός που τον διατηρεί σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα είναι πλέον στο +4 από τον 4ο Παλληνιακό. Η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, ο οποίος… μας διέψευσε για άλλη μια φορά και καθοδήγησε τεχνικά τους παίκτες του και στην Παλλήνη, έχει νικήσει μέσα στο 2019 Αχαρναϊκό, Αστέρα Αμαλιάδας, Παλληνιακό εκτός και Διαγόρα Βραχνεΐκων εντός  και έχει φέρει  ισοπαλία με Πανμοβριακό εκτός και Πανηλειακό εντός! Μια σπουδαία πορεία για τους «πράσινους» που θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ανδρέας Γούρμος στο 68΄. Ο έμπειρος επιθετικός πάσαρε στον Μικελάτο αυτός βγήκε τετ-α-τετ, ανατράπηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ και ο Γούρμος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι. Σημάδεψε τη δεξιά γωνία, ο Αθανασόπουλος έπεσε και απέκρουσε, αλλά ο κανονιέρης του ΠΑΟΒ πήρε το ριμπάουντ και δεν λάθεψε ξανά (0-1).

Όσο για τον υπόλοιπο αγώνα, ο ΠΑΟΒ ήταν συμπαγής αμυντικά, όπως συνηθίζει άλλωστε και απειλητικός μπροστά. Μόλις στο 1ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Ντόμα και στο 26΄ ο Θανάσης Νικολόπουλος αστόχησε σε τετ-α-τετ. Στο 29΄ ο Δημόπουλος πρόλαβε τον Σάμιο πριν σκοράρει και στο 49΄ η κεφαλιά του Δ. Νικολόπουλου ίσως πέρασε τη γραμμή της εστίας αλλά διαιτητής και βοηθός δεν έδειξαν τη σέντρα.

 

Παλληνιακός: Αθανασόπουλος, Κούσης, Βλάχος, Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι, Ζέλο, Σάμιος, Ξαγοράρης, Μπιτίλης, Δημογιάννης.

ΠΑΟΒ: Δημόπουλος, Λιόσης, Ντάζος, Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ, Π. Πολίτης, Μπούνας (88΄Ξύδης), Γ. Πολίτης, Θ. Νικολόπουλος (58΄Γούρμος), Ντόμας (78΄Ζέλιος), Μικελάτος (82΄ Σιδέρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος