FOLLOW US: facebook twitter

Αχαρναϊκός-Πανηλειακός 0-0: Δεν σκόραρε, έμεινε στο «Χ»

Ημερομηνία: 12-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός είχε δύο-τρεις κλασικές ευκαιρίες  στο Μενίδι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό κι έτσι έμεινε στο 0-0, για τη 18η αγωνιστική στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, έχοντας από πάνω τους τη Θύελλα Ραφήνας με 25, τον Παλληνιακό με 26, τον ΠΑΟ Βάρδας με 30, ενώ στην κορυφή του ομίλου είναι σταθερά ο Ιάλυσος και ο Διαγόρας με 44 και 38 βαθμούς αντίστοιχα.

Στο 22΄ μετά από γρήγορη αντεπίθεση του Πανηλειακού ο Σταθάτος γύρισε μέσα στην περιοχή όπου σούταρε ο Μπαρμπαρούσης κι έδιωξε σωτήρια ο Αντωνόπουλος.

Στο 38′ γύρισμα του Σταθάτου από καλή θέση μέσα στην περιοχή πέρασε άουτ και στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου, ο Πανηλειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από βαθιά μπαλιά και κακό υπολογισμό του Χαραλαμπόπουλου, ο Σταθάτος βρέθηκε μόνος λίγο έξω από την περιοχή προλαβαίνοντας την έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ, αλλά πλάσαρε άουτ.

Στο 62′ σουτ του Τσιντώνη από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 65′ είχαμε νέα πολύ καλή ευκαιρία για τον Πανηλειακό, όταν από πάσα του Αντωνόπουλου βρέθηκε μέσα στην περιοχή και σε διαγώνια θέση μόνος ο Χατζηστάμου που πλάσαρε άουτ.

Στο 79′ δυνατό σουτ του Μουκίδη αποκρούστηκε από τον Κυρίτση, ενώ στη συνέχεια σουτ του Τσιντώνη από καλή θέση πέρασε άουτ.  Την προσεχή Κυριακή ο Πανηλειακός υποδέχεται το Διαγόρα Βραχνεΐκων.

 

Αχαρναϊκός: Αντωνόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Τασιούλης, Μουκίδης, Κυριαζόπουλος (12΄ λ.τρ. Μανιδάκης), Δήμος (81΄ Αντζέλι), Μπουλγκουρίδης, Καρβουνίδης, Ντος Σάντος, Τσιντώνης, Καραγιώργος (67΄Κυριακίδης)

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης (60΄ Νικολόπουλος), Σταθάτος, Μακροστέργιος, Δ. Τσίγκρηλας, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (82΄Μανωλιάς), Νικολακόπουλος (72΄Π. Τσίγκρηλας).  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος