FOLLOW US: facebook twitter

Πορεία θανάτου για 44χρονο – Νεκρός ο Διονύσης Θεοδωρακόπουλος από το Ρουπάκι από εκτροπή αυτοκινήτου

Ημερομηνία: 24-09-2019 | Συντάκτης:

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στην ευθεία προς τον Κόροιβο, άφησε χθες το απόγευμα επιστρέφοντας από την εργασία του στην Πάτρα, ο  44χρονος Διονύσης Ν. Θεοδωρακόπουλος, που εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στο κατάστημα κράτησης των φυλακών του Αγίου Στεφάνου στην ΒΙΠΕ Πατρών.

Ο άτυχος άντρας, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών,  έκανε καθημερινά τη διαδρομή Γαστούνη – Ρουπάκι αφού περνούσε πριν επιστρέψει στο σπίτι του στην Αμαλιάδα όπου κατοικούσε με την οικογένειά του να δει την ηλικιωμένη μητέρα του. Το ίδιο έκανε και χθες, μόνο που ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στο γνώριμο για εκείνον δρομολόγιο! Για άγνωστο λόγο στην ευθεία προς τον Κόροιβο, το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε μια ελιά και στην συνέχεια έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.  Στο σημείο έφθασαν άμεσα δύο οχήματα της Π.Υ Αμαλιάδος  οι άνδρες της οποίας τον απεγκλώβισαν καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 44χρονος  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου όπου εκεί δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του γιατί η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Τα μαύρα μαντάτα έφτασαν αμέσως στο Ρουπάκι και στην Αμαλιάδα και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε τη ζωή του ο Διονύσης ενώ σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η σύζυγός του από τον αναπάντεχο θάνατο του και τα δύο ανήλικα κορίτσια του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος