FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός 43χρονος σε τροχαίο στην ΕΟ Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 30-12-2022 | Συντάκτης:

-Έπειτα από σύγκρουση με φορτηγό έξω από βενζινάδικο στο ύψος της Γαστούνης

  • Στην εκπνοή του 2022 ένας ακόμα συνάνθρωπος μας έσβησε στην άσφαλτο του πιο αιματοβαμμένου δρόμου της χώρας

Με ένα ακόμα θανατηφόρο τροχαίο, κλείνει δυστυχώς το 2022, στον πιο αιματοβαμμένο δρόμο της Ελλάδας, την Πατρών- Πύργου όπου έχουμε ως τώρα θρηνήσει εκατοντάδες θύματα τα τελευταία χρόνια. Ευελπιστούμε η χθεσινή τραγωδία στην εκπνοή του χρόνου που φεύγει σε λίγες ώρες,  να είναι η τελευταία στο δρόμο του θανάτου όπου πολλές οικογένειες έχουν θρηνήσει τους δικούς τους ανθρώπους.

Τούτη τη φορά βυθίστηκε Πρωτοχρονιάτικα στο πένθος η Γαστούνη μετά το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν από τις τέσσερις χθες το απόγευμα επί της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου, στο ύψος πρατηρίου υγρών καυσίμων της Revoil, με θύμα έναν 43χρονο δικυκλιστή.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, το δίκυκλο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με μικρό φορτηγό, στο ύψος του πρατηρίου.

Από τη σύγκρουση, ο άτυχος δικυκλιστής υπέστη βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και διακομίστηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου όμως ήταν ήδη αργά για να γίνει κάτι, αφού οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες εκτυλίχθηκε το τροχαίο δυστύχημα διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας.

Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος