FOLLOW US: facebook twitter

Νέα πρόσωπα, νέες ιδέες

Ημερομηνία: 05-10-2023 | Συντάκτης:

Δυναμική συμμετοχή νέων υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές

για το Δήμο Πύργου


Της Κική Κολοβέρου- kkoloverou@yahoo.gr


Η παρουσίαση των νέων προσώπων που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια συνδυασμών στο Δήμο Πύργου, συνεχίζεται και στο σημερινό μας φύλλο, καταγράφοντας κυρίως τους λόγους που τους οδήγησαν, να πάρουν την μεγάλη απόφαση και να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές της 8ης Οκτώβριου.

Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο- Τάκης Αντωνακόπουλος

Λουμιώτη Βασιλική (Βάσω), Διοικητική υπάλληλος ΕΠΣ Ηλείας

«Μετά από 40 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης προσφοράς υπηρετώντας με ανιδιοτέλεια το χώρο του αθλητισμού ως υπάλληλος της Ε.Π.Σ. Ηλείας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να κατέλθω στον αυτοδιοικητικό στίβο ως υποψήφια με τον συνδυασμό του Τάκη Αντωνακόπουλου. Ζήτω την στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος την ενασχόλησή μου με τα κοινά, η οποία πηγάζει από την μεγάλη μου αγάπη απέναντι στον συνάνθρωπο.

Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη! Δύναμη μου, ΕΣΕΙΣ!».

Παπαστασινού Μαριάνθη, Υπάλληλος Κτηματολογίου Πύργου

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Βαρβάσαινα και κατοικώ στον Πύργο. Είμαι δισέγγονη του Γεωργίου Παπαστασινού, που το 1903 υπήρξε πρωτεργάτης στο σταφιδικό ζήτημα, οδηγώντας στην πτώση της κυβέρνησης Θεοτόκη. Είμαι υπάλληλος στο Κτηματολόγιο, πάντα κοντά στους συμπολίτες και υπήρξα από τους πρωτεργάτες στον δίκαιο αγώνα επαναλειτουργίας του Υποθηκοφυλακείου Πύργου. Είμαι ενεργός πολίτης με θέση και άποψη, έχω ασχοληθεί με πολιτικά γραφεία της Ηλείας αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία, αλλά και με τον αθλητισμό, από τους μπροστάρηδες της πρωτοβουλίας επανίδρυσης της γυναικείας ομάδας του Πανηλειακού, μέλος της διοίκησης της Α.Ο. Λετρίνων Πύργου. Ως συνέχεια της πορείας αυτής, αποφάσισα για πρώτη φορά να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μας με την παράταξη του Τάκη Αντωνακόπουλου για να συνεχίσω να προσφέρω και να διεκδικώ για τον τόπο μας».

Φωτεινή Νικολοπούλου, Βρεφονηπιοκόμος

«Αν και πολύτεκνη μητέρα 5 παιδιών, σύζυγος, εργαζόμενη, νοικοκυρά, πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ξυλοκέρας, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να συστρατευτώ με τον κ.Τάκη Αντωνακόπουλο, γιατί αγωνιώ για τον τόπο μου, γιατί ονειρεύομαι μια πόλη πρότυπο στον τομέα της καθαριότητας και του πράσινου, γιατί αγχώνομαι για το μέλλον των παιδιών μας, γιατί θέλω να βρίσκομαι κοντά στους ανθρώπους που μας χρειάζονται καθημερινά, γιατί νοιώθω την ανάγκη να προσφέρω στο μέγιστο βαθμό για το καλό αυτού του τόπου. Με πείσμα, δύναμη, υπομονή, επιμονή και δημιουργικότητα να ανταποκριθώ στις ανάγκες όλων σας. Για τον Πύργο της δημιουργίας και της εξωστρέφειας. Μαχητικά για την ανάπτυξη του Πύργου και των χωριών μας».

Βαγγέλης Κωτσής, Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Ο τόπος, μας χρειάζεται όλους. Χρειάζεται να αγωνιστούμε, να προσφέρουμε, να είμαστε αποτελεσματικοί. Για το λόγο αυτό και μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα και έθεσα υποψηφιότητα, για πρώτη φορά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Τάκη Αντωνάκοπουλου. Η γενιά μας θα δώσει τη δυναμική, και όλοι μαζί θα φτιάξουμε ένα Δήμο Πύργου όπως τον ονειρευόμαστε».

Νίκος Νικολόπουλος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Εθελοντής Πυροσβέστης ΠΥ Πύργου

«Ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια κατά τη θητεία του Τάκη Αντωνακόπουλου έχει δει σπουδαίες βελτιώσεις και έργα. Είναι ένας δήμαρχος με θέληση, πυγμή, γνώσεις και αγάπη για τον τόπο μας. Αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξα να είμαι υποψήφιος στην παράταξη αυτή. Ενωμένοι λοιπόν πάμε μαζί για μια νέα πενταετία γεμάτη ανάπτυξη, πρόοδο και ζωντάνια, μακριά από τη μισαλλοδοξία και την τοξικότητα που προσπαθούν να μας επιβάλουν όσοι υπονομεύουν το καλό του δήμου μας».

Μαρία Γεωργακοπούλου, Νοσηλεύτρια ΓΝ Ηλείας

«Είμαι νοσηλεύτρια και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Όπως πολλοί άνθρωποι έτσι και εγώ σηκώνω μόνη αυτό το φορτίο καθώς καταφέρνω να είμαι τυπική στις υποχρεώσεις μου. Τίποτα δεν μου έχει χαριστεί απλόχερα και ότι έχω καταφέρει το έχω κάνει μέσα από πολύ δουλειά, υπομονή και αφοσίωση στους στόχους μου. Δουλεύοντας στο νοσοκομείο του Πύργου ήρθα σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που σήκωναν ο καθένας το δικό του φορτίο και προσπαθούσα πάντα να προσφέρω βοήθεια και σαν νοσηλεύτρια και σαν άνθρωπος να βρίσκομαι κοντά τους και να τους ακούω. Όλοι βιώνουν δυσκολίες μικρότερες, όμοιες ή μεγαλύτερες από εμένα και θέλω να είμαι μέρος τους! Η ανάγκη μέσα μου, σαν νοσηλεύτρια και σαν άνθρωπος με οδήγησε να πάρω μέρος στις εκλογές και να βρεθώ ένα βήμα πιο κοντά στο να γνωρίσω και να ακούσω τον καθένα από εσάς!»

Τσαγκαλιάς Παναγιώτης, παραγωγός μουσικών εκδηλώσεων

«Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά ήρθε μετά από σκέψη διάρκειας 4 ετών. Έπρεπε πρώτα να βάλω τον εαυτό μου στον ρόλο της ευθύνης και έπειτα να σκεφτώ ώριμα αν μπορώ να ανταπεξέλθω στις αντιξοότητες και στις ανάγκες των πολιτών! Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι «καφενείο»! Είναι χώρος λήψης σοβαρών αποφάσεων και ευθυνών! Θεωρώ και κρίνω πως είμαι έτοιμος να μπω σε αυτή την διαδικασία! Παλαιότερα στα χρόνια της εφηβείας μου πάντα εκλεγόμουν στις σχολικές εκλογές, συμμετείχα σε πορείες μαθητών με σοβαρά αιτήματα που αφορούσαν την παιδεία και γενικά στην ζωή μου σαν άνθρωπος δεν φοβάμαι να αναλάβω ευθύνες και να «βγω μπροστά» σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο! Έχω ιδέες και προτάσεις για ένα ακόμα καλύτερο επίπεδο στην πόλη μας και το μόνο που μένει είναι να μου δείξει ο πολίτης την εμπιστοσύνη του ώστε να τον αντιπροσωπεύσω!


Δημοτική παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»- Στάθης Καννής

Βασίλης Φάμελος Απόφοιτος ΑΤΕΙ Τοπικής Αυτοδιοίκησης Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ο. Τ. Α

«Η ενασχόληση μου με τα κοινά, ξεκινά χρόνια πίσω! Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, η πραγματική αγάπη μου για τον Πύργο, με έκανε συνεχώς να σκέφτομαι τρόπους ώστε να γίνει η πόλη που οραματίζομαι! Σε λιγότερο από 5 μέρες, θα ανοίξουν οι κάλπες. Η δουλειά συνεχίζεται και ο αγώνας είναι να σηκώσουμε τον Πύργο ψηλά, εκεί που θα έπρεπε να είναι! Συμπορεύομαι με το Στάθη Καννή, γιατί η σοβαρότητα του, η ευγένεια και η αξιοπρέπεια που χειρίζεται τη καθημερινότητα είναι τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο δήμος μας για να μπορέσει να αλλάξει σελίδα, να δημιουργήσει μια πόλη σύγχρονη, λειτουργική, φιλική για εμάς και τα παιδιά μας!

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!».

Ζώης Σιδηροκαστρίτης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ΕΜΠ

«Η συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές είναι μια προσπάθεια να αλλάξουμε τον δήμο Πύργου προς το καλύτερο. Ως μηχανικός είχα πάντα έφεση να λύνω προβλήματα και τα προβλήματα του Δήμου είναι πολλά. Ως άνθρωπος πάντα προσπαθώ να είμαι δίκαιος. Η δική μου ερώτησή προς τους συνδημότες είναι: «θέλουμε να αλλάξουμε το δήμο μας πραγματικά;», ή θέλουμε να είμαστε έτσι όπως είμαστε; Εδώ που φτάσαμε είναι αποτέλεσμα επιλογών τόσο των δημοτικών αρχόντων όσο και των δημοτών που τους ψηφίζουν. Η λογική μας καλεί να «σταυρώσουμε» τους πιο άξιους, έντιμους και εργατικούς υποψήφιους. Επιτέλους Αξιοκρατία, Σίγουρα Μπορούμε ! Όμως αληθινά Θέλουμε; Και αν θέλουμε τι κάνουμε για αυτό…».

Μένια Παπουτσή Νταβέλη, Νηπιαγωγός

«Εάν θέλω κάτι πολύ, πρέπει να κάνω κάτι εγώ για να το αποκτήσω…». Ο Δήμος μας έχει μείνει στάσιμος πολλά χρόνια σε πολλούς τομείς και χρειάζεται επειγόντως νέους, άφθαρτους και ονειροπόλους ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν τον εαυτό τους έξω από προσωπικά συμφέροντα για να προχωρήσει μπροστά. Εμπλέκομαι με τα κοινά και κατεβαίνω για υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για πρώτη φορά στην ζωή μου με την παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ- Στάθης Καννής, ενός ανθρώπου με πραγματικό όραμα, θέληση και ικανότητα. Ονειρεύομαι μια όμορφη πόλη, ελκυστική στους νέους, προσβάσιμη σε όλους. Στοχεύω ως εκπαιδευτικός εν ενεργεία, στην προστασία της σχολικής κοινότητας και προτεραιότητα μου είναι η εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων. Θέλω να συμμετέχω ενεργά στη λήψη αποφάσεων που αφορούν τον τόπο μας και επηρεάζουν άμεσα τις οικογένειες όλων».

Μαλεβίτης Δημήτρης, Φαρμακοποιός, Αγρότης

«Γεννήθηκα στον Πύργο, έφυγα για τις σπουδές μου και τελικά επέλεξα να επιστρέψω και πάλι εδώ. Σε έναν τόπο πανέμορφο γενναιόδωρα τοποθετημένο, πού όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις ελλιπείς και εγκαταλελειμμένες υποδομές, πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους, το λιμάνι, τα πεζοδρόμια, τα σκουπίδια κ.α. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να μιλήσουμε και για την ανάγκη λειτουργίας ενός Δήμου με συνέπεια και συνέχεια ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πολιτών και να εξασφαλίζει ένα περιβάλλον κατάλληλο για την ανάπτυξη και ευημερία μας. Πιστεύοντας ότι το κοινό καλό είναι κοινό συμφέρον, μόνο όλοι μαζί  ΜΠΟΡΟΎΜΕ να το πετύχουμε».

Τσούμπας Νίκος, Φοροτεχνικός

«Αγαπητοί συμπολίτες, Τα τελευταία χρόνια όλοι μας γίναμε μάρτυρες και βρεθήκαμε μπροστά σε γεγονότα και καταστάσεις που κάθε άλλο τιμάνε την πόλη μας. Πολλοί από τη νέα γενιά και όχι μόνο, επέλεξαν ή επιλέγουν να φύγουν από τη πόλη που αγαπάμε λόγω έλλειψης ευκαιριών και προοπτικής, λόγω συνθηκών που μας απογοητεύουν και μας θλίβουν.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου όμως θα είναι όλοι εδώ για να ψηφίσουν.  Γιατί;

Γιατί όλοι μοιραζόμαστε και έχουμε τον ίδιο σκοπό. Την ίδια ελπίδα για ένα καλύτερο παρόν και ένα καλύτερο μέλλον για τη πόλη μας! Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία! Από την παρακμή στην Αξιοπρέπεια!».

Δημήτρης Ντοάς, Φιλόλογος- Δημοσιογράφος

«Κατέρχομαι στις δημοτικές εκλογές, πρωτίστως για να συμβάλλω στην αποκατάσταση του δημοσίου διαλόγου, χωρίς προπηλακισμούς, ύβρεις και βιαιότητα, όπως τη ζήσαμε την τελευταία περίοδο. Η ραγδαία συρρικνούμενη σε πληθυσμό, παραγωγική βάση και θέσεις εργασίας ευρύτερη περιοχή του Πύργου, δεν έχει την πολυτέλεια ατέρμονων διαμαχών και ανταγωνισμών που συσκοτίζουν την θέαση της πραγματικότητας. Εξάλλου, με την ήπια και τεκμηριωμένη αυτοδιοικητική μας πρόταση, πρέπει να υπερνικήσουμε τον κοινωνικό, φιλικό και οικογενειακό διαχωρισμό, που επέβαλλε ένας εξωφρενικός και διαιρετικός εκλογικός νόμος, ο οποίος κατ’ ουσίαν αντί να ενισχύει, υποβαθμίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, διαλύει τις οικογενειακές σχέσεις, τις γειτονιές, τις κοινότητες.

Καθημερινή μου προσπάθεια είναι τα προγράμματα να εκτοπίσουν τις κομματαρχικές επιρροές, τις συμμαχίες συμφερόντων, τις αθέμιτες συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Όλα αυτά αποτελούν προϋπόθεση για την αποκατάσταση του ήπιου, ορθολογικού και αποτελεσματικού διαλόγου που είναι απαραίτητος για την επίτευξη της κοινωνικής συνεννόησης».

Δώρα Φάμελου, Αισθητικός άκρων

«Στις επερχόμενες εκλογές, ως ενεργή πολίτης, συμμετέχω στην παράταξη «Μπορούμε» με επικεφαλής τον Στάθη Καννή. Είναι για μένα ο άνθρωπος που με έκανε από την πρώτη στιγμή να τον εμπιστευθώ λόγω της ευγένειας, της αξιοπρέπειας και πάνω από όλα της δεκτικότητας του σε κάθε πρόταση ή νέα ιδέα για μια πόλη καλύτερη, για έναν δήμο σύγχρονο. Από πλευράς μου θα προσπαθήσω για την πολιτιστική άνοδο του τόπου μας, μέσα από τις τέχνες και το θέατρο. Στην ίδια θέση ψηλά και φροντίδα για τα αδέσποτα ζωάκια και την καλυτέρευση της διαβίωσης τους. Πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου καταφυγίου που στερείτε ο Πύργος σε σχέση με άλλες πόλεις. Με τον Στάθη Καννή, πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτά τα μεγάλα βήματα με νέες δομές. Διότι είναι ένας άνθρωπος που ακούει, συζητά και σέβεται την γνώμη του άλλου. Προχωράμε με αισιοδοξία και δύναμη όλοι μαζί γιατί Μπορούμε!»

Δημήτρης Οικονόμους, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής MSc Επιστήμες της Αγωγής

«Οι λόγοι για τους οποίους δήλωσα υποψηφιότητα: Η αγάπη που με διακατέχει για τον τόπο που ζω και έχω κάνει οικογένεια και επέλεξα συνειδητά να παραμείνω. Το ενδιαφέρον και η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την προστασία του περιβάλλοντος και τον τομέα της παιδείας. Η συνειδητοποίηση των άσχημων καταστάσεων που βιώνει ο κάθε πολίτης μέσα από την καθημερινότητά του. Η ανάγκη που έχει ο κάθε άνθρωπος όσον αφορά την βελτίωση του βιοτικού του επιπέδου αλλά και η ανάγκη για εξέλιξη, προσωπική και συλλογική εξέλιξη. Ο σεβασμός απέναντι στον κάθε δημότη αλλά και στον κάθε επισκέπτη αυτού του τόπου. Οι ιδέες που με διακατέχουν για το σύνολο του Πύργου και των λοιπών κοινοτήτων. Οι παραπάνω λόγοι με οδήγησαν στην μία και μοναδική απόφαση που θα μπορούσα να λάβω, να συμμετάσχω υπεύθυνα και ενεργά στα κοινά του τόπου μου. Ζητώ λοιπόν την εμπιστοσύνη σας για να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό της πόλη μας»


Δημοτική παράταξη «ΔΕΚΑ»- Διονύσης Μπέλτσος

Μαρία Μπίρμπα, Διδάκτωρ Φυσικός, Σύμβουλος Εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικός

«Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά είναι γιατί ενώ ο δήμος μας είναι προικισμένος να βρίσκεται σε μια πανέμορφη γωνιά της χώρας μας και να κατοικείται από υπέροχους ανθρώπους, βιώνουμε μια καθημερινότητα που μας συντρίβει και μας μαραζώνει. Πρέπει λοιπόν να αγωνιστούμε για ένα δήμο που θα αγκαλιάζει τον πολιτισμό, ένα δήμο με καλαισθησία, χωρίς σκουπίδια σε κάθε γωνιά που δεν είναι «τουριστική», ένα δήμο που θα υπηρετεί όλους τους πολίτες, έξω από ιδιωτικά και συντεχνιακά συμφέροντα».

Σπηλιοπούλου Γιάννα, Οικονομολόγος MSc, προϊσταμένη τμ. Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού Π.Ε. Ηλείας

«Με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος. Ευελπιστώ ότι θα έχω την ευκαιρία, με την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, να προσφέρω στον τόπο μου, τις γνώσεις, την εμπειρία και τις δυνάμεις που διαθέτω.

Πιστεύω, πως όλοι οι ενεργοί πολίτες οφείλουν, στον εαυτό τους και στην κοινωνία, να μπαίνουν μπροστά και να δραστηριοποιούνται για το κοινό καλό.

Επιδιώκω να εργαστώ σκληρά, ώστε να ο Πύργος να αλλάξει σελίδα. Να μετασχηματιστεί σε ένα Δήμο που αγαπά και σέβεται τους πολίτες του. Ένα Δήμο που επιλύει τα προβλήματα της καθημερινότητας, αποτελεί ελκυστικό τουριστικό προορισμό και αναπτύσσεται εξωστρεφώς.

Επέλεξα να συμμετάσχω στην παράταξη Δ.Ε.Κ.Α. και να στηρίξω τον Διονύση Μπέλτσο, έναν άνθρωπο εργατικό και μαχητικό. Έναν τεχνοκράτη, με γνώσεις, εμπειρία και ιδέες, που γνωρίζει στην πράξη τι σημαίνει παράγω έργο και έχω αποτέλεσμα».                 

Κώστας Γιαννόπουλος, επιχειρηματίας

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τ.Α εξαιτίας του ότι παρατηρούσα ως επιχειρηματίας, ότι ο Πύργος όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαι στο δικό μου αντικείμενο, υστερεί σε εξέλιξη και δεν έχει  ούτε καν τις βασικές υποδομές που θα έπρεπε να έχει μια σύγχρονη πόλη  όπως άλλες πρωτεύουσες νομών. Ο δήμος μας, είναι και αυτός μια «επιχείρηση» και μάλιστα η μεγαλύτερη της Ηλείας, που ωστόσο δεν διοικείται από  ανθρώπους  με την απαραίτητη τεχνογνωσία που οι σύγχρονοι καιροί απαιτούν.  Συστρατεύομαι λοιπόν με την παράταξη του Διονύση Μπέλτσου που εγγυάται με το έμψυχο υλικό που διαθέτει και το πρόγραμμά του, το άλμα στο μέλλον για το δήμο Πύργου».

Ηλίας Λύκουρας, Μηχανολόγος Μηχανικός

«Αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές και να πλαισιώσω την ομάδα «ΔΕΚΑ», διότι  στελεχώνεται από ανθρώπους που έχουν διάθεση προσφοράς στην κοινωνία, δράση στον εθελοντισμό και επαγγελματική καταξίωση και εμπειρία ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος στο Δήμο μας. Στόχος μας είναι, να καταφέρουμε χάρις τις γνώσεις και την όρεξη που διαθέτουμε να πάμε το Δήμο μας την επόμενη πενταετία, μπροστά!».

Παναγιώτα Λουκοπούλου Ρούτση, Ιδιωτική Υπάλληλος, Φοιτήτρια Ελληνικού Πολιτισμού Παν. Πατρών

«Ο λόγος εκείνος που με έκανε να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Πύργου είναι η έντονη επιθυμία μου για αλλαγή των συνθηκών διαβίωσης στην πόλη μας! Καθώς σπουδάζω Ελληνικό πολιτισμό στο πανεπιστήμιο Πάτρας, δεν μπορώ να μην αναφέρω τη σημαντικότητα της συμμετοχής στα κοινά, όπως μας τη δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες! Συνεπώς, είναι κατά κάποιο τρόπο επιβεβλημένη από την πολιτιστική μου συνείδηση η συμμετοχή μου στα κοινά! Πιστεύω πως πρέπει, όλοι οι πολίτες, ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, να ενεργοποιηθούμε, πολλω δε μάλλον εμείς οι νεότεροι και να διεκδικήσουμε ενεργά την αλλαγή που τόσο έχουμε ανάγκη!!».

Ιωάννα Καζάκου, Βοηθός Μικροβιολόγου, Νοσηλεύτρια, Φοιτήτρια Νοσηλευτικής Πατρών

«Με βαθιά ενσυναίσθηση και ευαισθητοποίηση λόγω του ανθρωπιστικού επαγγέλματος μου, έμφυτα, υπεύθυνα και με σεβασμό προσφέρω τις υπηρεσίες, τις γνώσεις και την εμπειρία μου, βοηθώντας τον συνάνθρωπο, τον πάσχοντα και όποιον βρίσκεται σε ανάγκη. Δέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Διονύση Μπέλτσου, διότι διαθέτει τις ικανότητες, το όραμα, το σχέδιο και την ομάδα για να πετύχει και να οδηγήσει τον Δήμο μας σε μια αναπτυξιακή τροχιά, προς όφελος όλων των συμπολιτών μας. Για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας! Για έναν καλύτερο Δήμο!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος