FOLLOW US: facebook twitter

Νέα δράση της ομάδας Εθελοντών του Πύργου: Καθάρισαν και την παραλία του Άγιου Ηλία

Ημερομηνία: 13-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Περιβάλλον

Με την βοήθεια των εθελοντών καθώς και των μικρών φίλων εθελοντών που συμμετείχαν στην εκστρατεία καθαριότητας, ο Σύλλογος Νέων Καταραχιου, οι Πολιτιστικός Σύλλογος ΦΑΡΟΣ Κατακόλου και η χορευτική του ομάδα με την υποστήριξη του Γραφείου Εθελοντών του δήμου Πύργου, το Σάββατο το πρωί επιδόθηκαν σε μια νέα δράση καθαριότητας και καλλωπιστμού, στην παραλία του Αγίου Ηλία.

Με σύνθημα «όλοι μαζί μπορούμε» από τις 9 το πρωί, αψηφώντας την ζέστη, όλοι οι εθελοντές οργανώθηκαν, με καπέλα, γάντια, μαύρες σακούλες και όλα τα απαραίτητα σύνεργα καθαριότητας και συνεχίζοντας την όμορφη προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, καθάρισαν την παραλία του Αγίου Ηλία και απομάκρυναν όλα τα σκουπίδια και τα πλαστικά. Επι τω έργω και οι μικροί εθελοντές που ακολουθούν το παράδειγμα των γονιών τους. Όπως τονίζουν τα μέλη του Συλλόγου Νέων Καταραχίου που συντονίζουν και την όλη δράση μαζί με το Γραφείο εθελοντισμού δήμου Πύργου «έχουμε ξεκινήσει μια όμορφη προσπάθεια η οποία πρέπει να ενισχυθεί και να στηριχθεί από όλους μας .Να σταματήσουμε να παραπονιόμαστε για πράγματα που δεν μας αρέσουν ήρθε η ώρα να γίνουμε ενεργοί πολίτες.

Με την υπόσχεση ότι θα ξανά επιστρέψουμε στην όμορφη αυτή περιοχή και για άλλες εθελοντικές εργασίες τις επόμενες μέρες, γιατί όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα».

Μετά την δράση και την κούραση κυρίως λόγω ζέστης,  ακολούθησε και η… ανταμοιβή των εθελοντών, ένα μίνι μπάρμπεκιου πάρτυ έτσι για να κλείσει το ίδιο όμορφα η μέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος