FOLLOW US: facebook twitter

Ναυπακτιακός-Αίας Γαστούνης 3-0: Τον αδικεί το σκορ, έχασε και τον Καράμπελα!

Ημερομηνία: 04-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”150929″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Αίας ηττήθηκε 3-0 στη Ναύπακτο από τον Ναυπακτιακό Αστέρα για την 3η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και έμεινε στους έξι βαθμούς. Ήταν η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Γαστούνης, από μια καλή ομάδα του ομίλου.
Το σκορ πάντως αδικεί την ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου καθώς στο α΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο ο Ναυπακτιακός πέτυχε και τα τρία γκολ, είχε δύο δοκάρια, ένα με τον Δούλο, με το σκορ στο 1-0 και ένα με τον Καράμπελα, λίγα λεπτά πριν το 3-0, που έγινε στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου! Αν γινόταν το 1-1 ή έστω το 2-1, η εξέλιξη του αγώνα ίσως ήταν διαφορετική!
Ο Ναυπακτιακός, που στην έδρα του είναι δυνατός, προηγήθηκε στο 10΄ με μακρινό σουτ του Μπατσή από πλάγια και ο Μενσά στο 35΄ σημείωσε το 2-0, αφού πρώτα στο ξεκίνημα της φάσης η μπάλα χτύπησε στον διαιτητή, ο οποίος δεν σταμάτησε το παιχνίδι ως όφειλε. Μάλιστα ο Αίας διαμαρτυρήθηκε έντονα γι’ αυτή την φάση. Ο Ρουμπάτος στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το 3-0, κρίνοντας από νωρίς την αναμέτρηση. Ο Ναυπακτιακός δημιούργησε τέσσερις φάσεις στο α΄ ημίχρονο και σκόραρε τρεις φορές, ενώ ο Αίας είχε δύο δοκάρια και άλλες δύο καλές φάσεις και δεν κατάφερε να σκοράρει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο παιχνίδι.
Στο β΄ μέρος, η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν για τον Αίαντα με μια κεφαλιά του Βατσή που πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Αίας παρατάχθηκε χωρίς τους Στανή, Σταθάτο, για να μην επιβαρυνθούν από τους τραυματισμούς από τους οποίους προέρχονταν και αμφότεροι πέρασαν στο ματς στο β΄ ημίχρονο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τραυματίστηκε ο Νίκος Καράμπελας (θλάση στον δικέφαλο), στη φάση που είχε δοκάρι στο 43΄ και αντικαταστάθηκε άμεσα. Ο 26χρονος επιθετικός θα λείψει από τα επόμενα ματς του Αίαντα, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής με τον Αμβρακικό στη Γαστούνη.
Στο 13΄ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε και ο Πυργιώτης μεσοαμυντικός του Ναυπακτιακού, Δημήτρης Μαχαίρας.

Ναυπακτιακός: Νταλακούρας: Σίμος , Αργυρόπουλος , Γιαννόπουλος , Χριστόπουλος , Μπατσής, Μαχαίρας (13’Κοντογιάννης), Παλαιοπάνος (72’Σταθόπουλος), Μενσά (72’Ναουμίδης), Καψάσκης, Νιφορόπουλος, Μπλέτσας (32’Ρουμπάτος).

Αίας: Λαδάς, Μπουρδέκας, Κατελούζος (46΄ Σταθάτος-85΄ λ.τρ. Παπαχριστόπουλος), Βατσής, Ρίλντι, Τσακοπιάκος, Φονσέκα (78΄ Ντρέου), Δούλος (78΄ Στανής), Βράπι, Ριτσούλι, Καράμπελας (43΄ λ.τρ. Ρούνης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot