FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Στην Ζαχάρω το ματς με την Βρίνα-Στο ρόστερ και ο Διονυσόπουλος

Ημερομηνία: 04-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Το ντέρμπι του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, μεταξύ του Α.Ο. Ξενοφών και του Κεραυνού Βρίνας, για την 2η αγωνιστική της Α1 DUOMO-MONK, θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Στάδιο Ζαχάρως, και όχι στην φυσική έδρα του Α.Ο. Ξενοφών, λόγω εργασιών στο γήπεδο της Κρέστενας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3μ.μ..

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ξενοφών σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ζαχάρως κ. Αλεξανδρόπουλο Κωνσταντίνο για την παραχώρηση του γηπέδου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους κ.κ. Αλεξανδρόπουλο Φώτη και Σπηλιόπουλο Γιάννη, που με τις ενέργειές τους συνέβαλαν στην παραχώρηση του γηπέδου για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας κατά τον α΄ γύρο.
Στα αγωνιστικά, ο Α.Ο. Ξενοφών ποντάρει πλέον στις υπηρεσίες και του καλού μεσοεπιθετικού Βαγγέλη Διονυσόπουλου (φωτό), ο οποίος επέστρεψε από την Αθήνα όπου βρισκόταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και θα ενισχύσει την ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας. Έτσι, ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι έχει άλλη μια καλή λύση στα πλάνα του για την μεσαία και επιθετική γραμμή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος