FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Παναιγιάλειος  1-0: Στο… 93΄ και να καίει!

Ημερομηνία: 04-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαθύρη στις καθυστερήσεις, πήρε το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής


Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


 

Ο ΠΑΟ Βάρδας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαθύρη στο 93΄, πέναλτι που κέρδισε ο Πυρρής από τον γκολκίπερ του Παναιγιαλείου, έκαμψε χθες την αντίσταση των Αιγιωτών με 1-0 και αυτή ήταν η πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Παναιγιάλειος από το 72΄ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπούζντρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο ΠΑΟΒ το αξιοποίησε αυτό, έστω και στις καθυστερήσεις και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο, μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους του.

Στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟΒ είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει εύκολα φάσεις μπροστά από την εστία του Ιωαννίδη. Στο 2΄ σέντρα-σουτ του Λαθύρη από δεξιά, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Ιωαννίδης και στο 9΄ ο ΠΑΟΒ ζήτησε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου, όμως ο Κορίνθιος διαιτητής Σπήλιος είχε άλλη άποψη. Στο 37΄ ο Παπασπηλιόπουλος σούταρε άουτ και στο 41΄ από κόρνερ του Μπίσα, γυριστή κεφαλιά του Πυρρή έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΒ έγινε πιο επιθετικός και στο 47΄ είχε την πρώτη καλή φάση με τον Λαθύρη, αλλά ο Ιωαννίδης απέκρουσε το σουτ του Αχαιού μεσοεπιθετικού.  Στο 62΄ο Πυρρής από καλή θέση σούταρε ελάχιστα άουτ και στο 66΄ σουτ του Μπίσα από το ύψος του πέναλτι έφυγε εκατοστά δίπλα από την εστία. Στο 72΄ αποβλήθηκε ο Μπούζντρα του Παναιγιαλείου με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα,  ενώ στο 79′ το ματς διεκόπη για έξι λεπτά λόγω έντασης μεταξύ των δύο πάγκων. Ο ΠΑΟΒ στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε ακόμα περισσότερο και στο 85΄ δυνατό σουτ του Λαθύρη μέσα από την περιοχή έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ώσπου στο 93΄, ο Λιόσης πάσαρε στον Πυρρή που μπήκε στην περιοχή  και ανατράπηκε από τον γκολκίπερ του Παναιγιαλείου. Ο διαιτητής Σπήλιος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Βαγγέλης Λαθύρης, χαρίζοντας έτσι την πρώτη νίκη στην ομάδα του, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Τσεκούρας, Λιόσης, Νικολακόπουλος (67΄ Τσιρίκος), Παπασπηλιόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Λαθύρης, Πυρρής, Βασιλόπουλος, Διονυσόπουλος, Θωμάς ( 32΄ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Μπίσα (90΄ Σ. Πλαστουργός).

Παναιγιάλειος: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (3′ λ.τρ. Μπούζντρα), Ραπτόπουλος (27′ Βαλλιάνος), Σ. Αφούσι, Α. Αφούσι (26′ Κρεμίτσας), Σπίντζος, Χατζηαντωνίου, Μακρίδης, Βλαχόπουλος (85΄Ροδόπουλος), Λιάρος, Ψωμαράς.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος