FOLLOW US: facebook twitter

«Μόνο ο ίδιος ο λαός με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να προστατεύσει τα δικαιώματά του»

Ημερομηνία: 03-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε βιοτεχνία στο Βαρθολομιό

Περιοδεία στο εργοστάσιο της βιοτεχνίας κεντημάτων Σούλης στο Βαρθολομιό, πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ αποτελούμενο από τον Χρήστο Γιάνναρο, γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης και τον Αλέξη Τσαουσάκη, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πηνειού και Δημοτικό Σύμβουλο.

Έγινε συζήτηση για τα διαχρονικά προβλήματα της ελληνικής βιοτεχνίας αλλά και τα ζητήματα της ενέργειας όπως έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων.

Ακολούθησε ομιλία από τον Χρήστο Γιάνναρο σε συγκεντρωμένους εργαζόμενους όπου αναπτύχθηκαν οι θέσεις του ΚΚΕ για λαϊκά, εργατικά προβλήματα, ζητήματα της καθημερινότητας, θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπως η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων στη περιοχή, καθώς σχετικά πρόσφατες είναι οι πλημμύρες στη περιοχή με ένα νεκρό, χωρίς μέχρι σήμερα κυβέρνηση και τοπική διοίκηση να έχουν κάνει κάτι.

Ακολούθησε συζήτηση με τους εργαζόμενους που κουβεντιάστηκαν οι προβληματισμοί τους για την δύσκολή οικονομική κατάσταση που έχει ο περισσότερος λαϊκός κόσμος και οι θέσεις του ΚΚΕ για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης.

Η συζήτηση έκλεισε με κάλεσμα στους εργαζόμενους στις επόμενες εκλογές να κάνουν το αποφασιστικό βήμα και να στηρίξουν το ΚΚΕ ώστε να βγει ενισχυμένο και από καλύτερες θέσεις να παλεύει προς όφελος των εργατικών λαϊκών συμφερόντων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος