FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα ενότητας και συμμετοχής

Ημερομηνία: 27-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Τοπικά

Έκοψε την πίτα του παρουσία της δημοτικής αρχής και της αντιπολίτευσης του δήμου Ζαχάρως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλιδονας “ΣΑΡΕΝΑ”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Κυριακης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλιδονας “ΣΑΡΕΝΑ” στο  κατάμεστο από κόσμο καφενείο στην πλατεία του χωριού παρουσία μελών και κατοίκων θυμίζοντας παλιές καλές μέρες για την Καλίδονα. Μάλιστα το «παρών»  έδωσε και η δημοτική αρχή και σύσσωμη η η αντιπολίτευση του δήμου Ζαχάρως. Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα ευλόγησε ο π. Σπυρίδων Αλεξανδρόπουλος.

 Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης, αναδείχθηκε το κάλεσμα  για συμμετοχή και ενότητα που απηύθυνε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλιδονας “ΣΑΡΕΝΑ”, τονίζοντας ότι «ένας Σύλλογος δεν έχει καμία αξία χωρίς τα μέλη του, πρέπει να παραμείνουμε ζωντανοί και δημιουργικοί.»

Καλή Χρονιά με υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία, χαμόγελο και αγάπη» ευχήθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Γιαννίκος, ο Πρόεδρος της Καλιδονας κ. Λάμπρος Αλεξόπουλος, ο Δήμαρχος κ.Κωστας Μητρόπουλος, ο κ. Αναστάσιος Κάπος επικεφαλής Αντιπολίτευσης (Τακτικό Μέλος Δημοτικής Επιτροπής) ο πρώην Δήμαρχος κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου εύχεται καλή χρονιά με υγεία και όπως είπαν «αδελφωμένοι όλοι μαζί να βοηθήσουμε το Σύλλογο να πάει μπροστά το χωριό μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia