FOLLOW US: facebook twitter

Μικροί και μεγάλοι υποδέχθηκαν χθες την άνοιξη στα Λεχαινά!

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:

Συμμετείχαν στην 10η Ποδηλατική Διαδρομή και στόλισαν το μεγάλο Πρωτομαγιάτικο στεφάνι στο αλιευτικό καταφύγιο

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, γιόρτασαν χθες στα Λεχαινά την Πρωτομαγιά, καθώς ο Όμιλος Εθιμοτυπικών Εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λεχαινών , την Αθλητική Ένωση και την Φιλαρμονική ΟΡΦΕΥΣ, διοργάνωσαν τις καθιερωμένες Πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις τους με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικρών και μεγάλων.

Την 10η Ποδηλατική Διαδρομή και την δημιουργία και κατασκευή του μεγάλου Πρωτομαγιάτικου στεφανιού, εκδηλώσεις με τις οποίες υποδέχθηκαν την άνοιξη στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λεχαινών.

Μικροί και μεγάλοι, άνθρωποι όλων των ηλικιών και πολλές οικογένειες μαζί, πήραν τα ποδήλατά τους και έδωσαν ραντεβού χθες στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Λεχαινών, στην αφετηρία έναρξης της10ης Ποδηλατικής Διαδρομής με προορισμό το Αλιευτικό Καταφύγιο Λεχαινών.

Εκεί όλοι μαζί, κατασκεύασαν και στόλισαν όπως κάνουν κάθε χρόνο. το μεγάλο Πρωτομαγιάτικο στεφάνι, με όμορφη διάθεση και πολύ χαρά, με σύμμαχο βεβαίως την ηλιόλουστη χθεσινή μέρα. Η εκδήλωση περιελάμβανε εκπλήξεις και κεράσματα αλλά και κλήρωση ενός ποδηλάτου για ένα συμμετέχοντα τυχερό. 

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot