FOLLOW US: facebook twitter

Ετοιμαστείτε για σπαρταριστό γέλιο με τη «Ροζ Μολότοφ»

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:

Στις 15 Μαΐου από την Θεατρική Ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις»

Την σπαρταριστή κωμωδία των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Ροζ Μολότοφ» θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα Κρεστένων «Έκφρασις» σε σκηνοθεσία Βασιλικής Αλεξοπούλου στο κλειστό χώρο του Θεάτρου Κρεστένων (Γιορτή Σταφίδας).

Η πρεμιέρα είναι την επόμενη Τετάρτη, 15 Μαΐου στις 21:15 και για μόλις πέντε παραστάσεις (έως και Κυριακή 19 Μαΐου) και όλοι οι συντελεστές της ομάδας υπόσχονται να παρασύρουν το κοινό που θα την παρακολουθήσει σε ένα μοναδικό ταξίδι γέλιου με πολλά μπερδέματα, εκβιασμούς, μηχανορραφίες, ίντριγκες, κόντρες και διαπλοκή, με ξεκαρδιστικές στιγμές από την αρχή μέχρι το τέλος.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η διαπλοκή της μεγαλοαστικής τάξης και των πολιτικών. Τα καμώματα του αιώνιου Έλληνα. Οι δρόμοι του χρήματος. Πώς εμπλέκονται μια κατά φαντασία ηθοποιός με μια υστερική υπηρέτρια; Τι συνδέει έναν υπουργό, έναν υφυπουργό κι έναν μεγαλοεργολάβο δημοσίων έργων; Χρήμα, εκβιασμοί, κομπίνες, δωροδοκίες, εξουσία, μίζες, σκάνδαλα, έρωτες, απιστίες, μυστικά και απατημένοι σύζυγοι, ερωτοχτυπημένοι υπουργοί αγκαλιά με κομπιναδόρους εργολάβους, γόνοι υψηλά ιστάμενων προσώπων που παίζουν με πιστόλια και νεροπίστολα. Πού μπορεί να οδηγήσουν όλα αυτά; Μια κωμωδία μέχρι «δακρύων».

Πληροφορίες: 6908200235

Κική Κολοβέρου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος