FOLLOW US: facebook twitter

Έκαναν «λαμπίκο» την παραλία της Ζαχάρως στέλνοντας μήνυμα για καθαρές ακτές

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:

«Επιχείρηση» καθαρισμού των ακτών από μαθητές του ΚΔΑΠ Ζαχάρως – Στη δράση συμμετείχε και ο Δήμαρχος Κ. Μητρόπουλος

«Λαμπίκο» έκαναν την παραλία της Ζαχάρως  το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, οι  μαθητές του ΚΔΑΠ Δήμου Ζαχάρως στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής δράσης που υλοποίησαν  για τον καθαρισμό της ακτής , για να μπορούν τα ίδια τα παιδιά και όλοι οι λουόμενοι να απολαύσουν  τη θάλασσα και το μπάνιο τους χωρίς σκουπίδια γύρω τους.

Αυτός ήταν και ο  βασικός στόχος της συμβολικής αυτής δράσης,  η ευαισθητοποίηση  δηλαδή των μαθητών και των πολιτών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το ραντεβού των μαθητών του ΚΔΑΠ Ζαχάρως  και άλλων ευαισθητοποιημένων πολιτών, δόθηκε στο Παρά Θιν’ Αλός στις 10 το πρωί, με συμμετοχή και παιδιών του νηπιαγωγείου και δημοτικού. Με τα καπελάκια τους και τον αναγκαίο εξοπλισμό , ξεχύθηκαν στην παραλία και άρχισαν να καθαρίζουν, απομακρύνοντας σκουπίδια, σακούλες και ότι περιττό υπήρχε. Για τρεις ώρες περίπου, όσο διήρκεσε η δράση, πρόσφεραν πολύ σοβαρό έργο και η παραλία πραγματικά έλαμψε!

Στη δράση του ΚΔΑΠ του Δήμου Ζαχάρως συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κώστας  Μητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής Γιώργος Τριγάζης, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του ΚΔΑΠ, καθώς και στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος