FOLLOW US: facebook twitter

Με Χριστοδουλόπουλο Θεώνη Μαρτζάκλη και Σπύρος Σαμψούνης με την Δημοτική παράταξη «Ήλιδα-Νέα Μέρα»

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα της κας Θεώνης (Φανής) Μαρτζάκλη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Η Φανή Μαρτζάκλη αποτελεί για εμένα, εκτός από μία καλή φίλη, μία πολύτιμη συνεργάτιδα,  που όπου χρειάστηκε αυτή την πενταετία βοήθησε με όλες  τις δυνάμεις, προκειμένου να επιτύχει ο Δήμος μας τους στόχους του.

Μάλιστα, σε τομείς όπως η δημιουργία του Μουσείου Μπελογιάννη και το Κοινωνικό Φροντιστήριο, η συμβολή της ήταν καταλυτική και πολύτιμη. Ένα τέτοιο πρόσωπο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη νέα μας εκλογική αναμέτρηση.

Ήταν άλλωστε από τα βασικά στελέχη του συνδυασμού μας και της μεγάλης μας επιτυχίας, το 2014. Την καλωσορίζω και πάλι στην δημοτική μας παράταξης, εν όψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου και της εύχομαι από καρδιάς, καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Θεώνη (Φανή) Μαρτζάκλη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: « Τα τελευταία πέντε χρόνια η δημοτική αρχή έχει καταφέρει να θέσει στέρεα τις βάσεις και να υλοποιήσει ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο σε όλους τους τομείς, τα αποτελέσματα του οποίου ήδη φαίνονται στον Δήμο μας. 

Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί να μείνει στη μέση. Γι’ αυτό το σκοπό θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του Μαΐου».

Ο επιχειρηματίας Σπύρος Σαμψούνης

Παράλληλα την υποψηφιότητα του επιχειρηματία κ. Σπύρου Σαμψούνη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Ο Σπύρος Σαμψούνης προέρχεται από μία οικογένεια με βαθιές δημοκρατικές ρίζες. Μια οικογένεια που κατάφερε μόνη της να επιτύχει επαγγελματικά και κοινωνικά στην περιοχή μας.

Ως γνήσιοι συνεχιστές της ιστορίας που δημιούργησε ο πατέρας τους και πλέον από κοινού με τα αδέλφια του, καταφέρνουν να πετυχαίνουν τους στόχους με τους οποίους καταπιάνονται.

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά να δώσουμε από κοινού τον αγώνα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, αφού  ο Σπύρος εκπροσωπεί τη νέα γενιά ανθρώπων, με όραμα για το μέλλον, όρεξη για δουλειά και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Τον καλωσορίζω στην παράταξή μας και τους εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!».

Από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Σαμψούνης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αποφάσισα να αποδεχτώ την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετέχω κι εγώ στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

ΦωτογραφιεςΜαρτζάκλη χριστοδουλόπουλος, σαμψούνης χριστοδουλόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος