FOLLOW US: facebook twitter

Συζητά προσλήψεις το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου – Πρόταση στο «Φιλόδημο» για το Κλειστό Γυμναστήριο

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συνεδριάζει αύριο Τρίτη, στις 6.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου. Τα σημαντικότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούν την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή  και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» του έργου: «Επισκευή και αποκατάσταση κλειστού γυμναστηρίου Πύργου Γ. Βασιλακόπουλος» ποσού 1.300.000,00€ με το Φ.Π.Α. αλλά και υποβολή πρότασης έργου «Παρεμβάσεις στις υποδομές των πυρόπληκτων περιοχών Δήμου Πύργου» προϋπολογισμού 1.298.000,00€ στο υποπρόγραμμα 1 του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος (ΕΑΠ) «Ολοκληρωμένη παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Ηλεία».

Το σώμα θα συζητήσει την λήψη αποφάσεων έγκρισης του ψηφισμένου προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Πύργου» καθώς και τη συγκρότηση επιτροπών σε αυτό.

Ακόμα την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2019  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πύργου (ΔΗΚΕΠ), τη λήψη απόφασης έγκρισης του προϋπολογισμού εσόδων – δαπανών οικ. έτους 2019, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 5/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου και τον προγραμματισμό προσλήψεων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για άμεσες επείγουσες ανάγκες των Δ/νσεων του Δήμου Πύργου, έτους 2019 και προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα αποφασιστεί η ανανέωση υφιστάμενων συμβάσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, έτους 2019 διάρκειας έως τη λήξη των προγραμμάτων αλλά και η πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος