FOLLOW US: facebook twitter

Με την ευχή να μπουν σύντομα στο νέο κτίριο!

Ημερομηνία: 07-02-2023 | Συντάκτης:

Την πίτα τους έκοψαν οι πυροσβέστες της ΠΥ Λεχαινών

Με τη ευχή το 2023 να είναι έτος δημιουργικό και καλύτερο από το 2022 έκοψαν την πίτα τους οι πυροσβέστες της ΠΥ Λεχαινών την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο εστίασης «Πλάτανος» στην Τ.Κ Όλγα Τραγανού του Δήμου Πηνειού, με την παρουσία του Μητροπολίτη Ηλείας, Αθανασίου, βουλευτών, αιρετών και εκπροσώπων φορέων της Ηλείας.

Ο διοικητής της Υπηρεσίας, Θοδωρής Λεβέντης, ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση, ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα και αναφέρθηκε στη διετή εμπειρία του στην υπηρεσίας, τονίζοντας ότι μπήκαν τα θεμέλια μια αποδοτικής συνεργασίας. Παράλληλα, έκανε ειδική αναφορά στις προσπάθειες για την ανέγερση νέου κτιρίου, οι οποίες ευοδώθηκαν με τη δημοπράτησή του.

«Χάρη στη βοήθεια φίλων και υποστηρικτών της ΠΥ Πύργου, σε λίγο χρονικό διάστημα θα έχουμε ένα κτίριο που θα εκπληρώνει τις απαιτήσεις μια σύγχρονης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και θα στεγάσει εκ νέου τους αγώνες, τα άγχη, τις αγωνίες αλλά και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας», επισήμανε. Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν συνολικά δωροεπιταγές από ιδιωτικά καταστήματα.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές Διονυσία Αυγερινοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης, ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο βουλευτής Ανδρ. Νικολακόπουλος και εκπρόσωπο ο Διον. Καλαματιανός.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος