FOLLOW US: facebook twitter

Μάχη των γιατρών της ΜΕΘ Ρίου να σταθεροποιήσουν τον 7χρονο Γιώργο το αγοράκι που καταπλακώθηκε από την πόρτα του νεκροταφείου στο Γούμερο

Ημερομηνία: 08-01-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”79424″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται το 7χρονο παιδί που δέχθηκε βαρύ χτύπημα στο κεφάλι από καγκελόπορτα παραμονή των Θεοφανείων στο Γούμερο και το οποίο νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα στο οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα.

Το thebest.gr μίλησε με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος παρέμεινε στο νοσοκομείο για το περιστατικό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με τον γιατρό, το παιδί έχει εγκεφαλικό οίδιμα και αυτή την ώρα είναι διασωληνωμένο και σε βαθιά καταστολή. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν, ώστε να εκτονωθεί το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του.

Οι επόμενες 48 ώρες κρίνονται σημαντικές για την εξέλιξη της υγείας του, αν και εκτιμάται θετική η σταθερή κατάσταση και οι σχετικές ενδείξεις του παιδιού, μέχρι αυτή την ώρα.

Θυμίζουμε ότι το σοβαρό αυτό ατύχημα συνέβη περίπου στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου στο Κοιμητήριο του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής στο Γούμερο, όπου το αγοράκι τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν η πόρτα του νεκροταφείου έπεσε και το καταπλάκωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι βρισκόταν εκεί μαζί με τη θεία του και βγαίνοντας από το κοιμητήριο τράβηξαν την βαριά μεταλλική πόρτα για να κλείσει.

Όμως κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες, η πόρτα έπεσε και πλάκωσε το αγοράκι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν την κατάστασή του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot