FOLLOW US: facebook twitter

Μάχη για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία

Ημερομηνία: 10-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”90665″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ανανέωση με άρωμα γυναίκας και 3 υποψήφιες

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει τις τελευταίες μέρες στην Ηλεία, σε ότι αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν «κλειδώσει» οι 7 από τις 8 θέσεις και από την Πειραιώς μελετάται εξονυχιστικά το όνομα που θα καλύψει την μια ελεύθερη τελευταία θέση. Μια θέση για την οποία μάλιστα φέρεται να «κονταροχτυπιούνται» δύο νυν δήμαρχοι, ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής και ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ενώ υπάρχει και ένα ακόμα όνομα που δεν αποκλείεται να εκτοπίσει τα άλλα δύο!

Πάντως ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που αναφέρει ότι η πληροφόρηση για την λίστα των 7 ονομάτων είναι έγκυρη, άναψε φωτιές σε ότι αφορά και τα ονόματα και την τελευταία ελεύθερη θέση, καθώς το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο κατά ένα μεγάλο μέρος του και έχει σαφώς άρωμα γυναίκας, αφού η υποχρεωτική ποσόστωση του 40%  απαιτεί τρεις γυναίκες υποψήφιες και όχι δύο όπως μέχρι τώρα γινόταν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ηλεία στελεχώνεται από τους:

Κώστα Τζαβάρα

Διονυσία Αυγερινοπούλου

Γιώργο Κοντογιάννη

Ντένη Νικολοπούλου

Αριστέα Παπαδοπούλου

Νίκο Καλάκο

Ανδρέα Νικολακόπουλο

Τα νέα ονόματα του ψηφοδελτίου σε ότι αφορά τους άνδρες, είναι ο Νίκος Καλάκος που προέρχεται από τον Κάμπο και έχει διατελέσει για χρόνια Γενικός Διευθυντής Κοινωνικής Ασφάλισης και ο πρόεδρος του Δ.Σ Ήλιδας από την Αμαλιάδας Ανδρέας Νικολακόπουλος.  Σε ότι αφορά τις γυναίκες, ο γαλάζιος άνεμος της ανανέωσης έφερε στο προσκήνιο ένα νέο πρόσωπο, την καθηγήτρια Θεολόγο και συνάδελφο Ντένη Νικολοπούλου, κόρη του εκδότη της εφημερίδας «Παρατηρητής». Η Ντένη – όπως την ξέρουν όλοι – ξεκίνησε την πολιτική «σταδιοδρομία» της από τη ΜΑΚΙ, πέρασε στην ΟΝΝΕΔ, πήρε διαπιστευτήρια από τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και κατέληξε στη ΝΟΔΕ Ηλείας.

Από την άλλη η Αριστέα Παπαδοπούλου θεωρείται κεντρικό στέλεχος της ΝΔ με «βαρύ» βιογραφικό και καταγωγή από την Αμαλιάδα, πρώην Αν. Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος στη ΝΔ και πρώην προϊσταμένη Γραφείου Ολυμπιακής Παιδείας στο Υπουργείο Παιδείας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot