FOLLOW US: facebook twitter

Μαγική συναυλία- άγγιγμα ψυχής!

Ημερομηνία: 09-02-2023 | Συντάκτης:

Στο θέατρο Απόλλων από την πρώτη εμφάνιση της Ομάδας Φωνητικής του Ωδείου Χρήστος Τσατσαμπάς

Μια πραγματικά μαγική συναυλία- άγγιγμα ψυχής, έδωσαν με ελεύθερη εισοδο για το κοινό, στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Απόλλων οι μαθητές του τμήματος φωνητικής του Ωδείου του Χρήστου Τσατσαμπά που τους συνόδεψε στο πιάνο.

Γονείς των σπουδαστών του τμήματος Φωνητικής, μέλη του Ωδείου και φίλοι της μουσικής χειροκρότησαν θερμά όλους τους συντελεστές της συναυλίας, όπου η ομάδα ερμήνευσε τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο, με εμφανές το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

Την διδασκαλία των τραγουδιών είχε η Αυρηλία Σινούρη, ενώ ο Χρήστος Τσατσαμπάς στο πιάνο συνόδεψε τους σπουδαστές στο τραγούδι με τις εξαιρετικές τεχνικές του ικανότητες, με υπέροχες μελωδίες.

Όπως ανέφερε ο Χρήστος Τσατσαμπάς για την πρώτη αυτή εμφάνιση της ομάδας Φωνητικής του Ωδείου του «Αυτή είναι η αρχή ενός project που φιλοδοξεί να παρουσιάζει μουσική παιγμένη για πιάνο και φωνή έξω από τα όρια του συντηρητισμού και με σύγχρονη προσέγγιση. Η αρχή έγινε με την πρώτη μας συναυλία..Ευχαριστούμε πολύ όλον τον κόσμο για την αγάπη του για πού αγκάλιασε την προσπάθεια των παιδιών, στο νέο project του τμήματος της φωνητικής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον κ. Τάσο Παυλλιδη που χόρδισε το πιάνο της συναυλίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος