FOLLOW US: facebook twitter

Κύπελλο Ηλείας-MARKET IN: ΠΑΟ Βάρδας-Ξενοφών, με φόντο τον τελικό

Ημερομηνία: 27-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Σήμερα στις 4μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος»

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ηλείας ανάμεσα στον ΠΑΟΒ και τον Ξενοφώντα, διεξάγεται σήμερα στις 4μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας. Δύο ιστορικές ομάδες που τις χωρίζει μια κατηγορία  και οι «πράσινοι» της Βουπρασίας είναι αναμφισβήτητα το φαβορί για την πρόκριση. Ο Ξενοφών όμως είναι… κυπελλική ομάδα, έχοντας συμμετάσχει σε τρεις τελικούς τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αν  υποτιμηθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά. Άλλωστε είναι μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της Α1 DEDALOS SECURITY, διεκδικώντας και φέτος την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ο ΠΑΟΒ προέρχεται από ήττα-σοκ από το Φοίβο Κρεμαστής την περασμένη Κυριακή στο «Γρ. Καλάκος», αλλά πρόκειται για ένα αποτέλεσμα «μαγική εικόνα» καθώς αστόχησε σε δύο πέναλτι και «κλώτσησε» πολλές ευκαιρίες για γκολ. Θέλει διακαώς το Κύπελλο καθώς δεν το έχει κατακτήσει ποτέ και φέτος δείχνει αποφασισμένος, αποκλείοντας Πανηλειακό και Νίκη Τραγανού εκτός έδρας.

Ο Ξενοφών νίκησε το Σάββατο το Κουρτέσι, έχει τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό την κατάλληλη στιγμή, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν όπου κρίνονται όλοι οι τίτλοι.

Θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην Κρέστενα και κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να πάρει σήμερα έστω και μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Μαρκαντωνάτος, Καραλής, Ασημακόπουλος ενώ η γενική είσοδος είναι 5 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος