FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αρκετά αισιόδοξη εμφάνιση…

Ημερομηνία: 27-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν του πάει τίποτε του Κοροίβου. Έχασε και στην Καβάλα, σ’ ένα παιχνίδι έτσι κι αλλιώς δύσκολο, αφού κάθε… κάβουρας είναι δυνατός στην… τρύπα του. Πόσο μάλλον η Καβάλα που δίνει κι αυτή απεγνωσμένο αγώνα παραμονής. Όμως η εμφάνιση ήταν αρκετά αισιόδοξη για το άμεσο και δύσκολο μέλλον. Ο νέος κόουτς Σαμόλης, έδωσε καινούρια πράγματα στο παρκέ, τα οποία λογικά θα φανούν χρήσιμα στη συνέχεια.

*Ενθαρρυντική αυτή τη φορά η εμφάνιση του Λεϊμάνις (25 πόντοι με 5 τρίποντα). Το ερχόμενο Σάββατο έρχεται εδώ ο Ερμής Αγιάς κι αυτός ο αγώνας θα είναι ένας τελικός για την ομάδα της Αμαλιάδας.

 

Απίθανο διπλό ο Φοίβος

Στη Βάρδα γράφτηκε η μεγαλύτερη έκπληξη του 6ου Ομίλου στο φετινό πρωτάθλημα. Ο υποβιβασμένος Φοίβος (που ήρθε αυθημερόν από τη Ρόδο) νίκησε τον Παμβουπρασιακό που έχασε δύο πέναλτι! Για όσους είδαν το παιχνίδι κατάλαβαν τι κάνει η στρογγυλή θεά, όταν έχει κέφια. Λίγος κόσμος στο γήπεδο, πλήθος χαμένων ευκαιριών από πλευράς ΠΑΟΒ και στο τέλος ο έγχρωμος Λαμίν έκανε το θαύμα του! Πήρε τη μπάλα από την αντίπαλη περιοχή, διέσχισε όλο το γήπεδο καταδιωκόμενος εις μάτην από τους «πράσινους» και αφού σμπαράλιασε κάθε άμυνα που πήγε πάνω του, με απίθανο πλασέ έγραψε το 0-1… Τον Λαμίν ο Ορφανίδης έριξε στον αγώνα στο 46΄.

 

Ο Μπαρμπαρούσης

Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν αυθημερόν στην Παλλήνη, πήραν ως λάφυρο την ισοπαλία (1-1) κι επέστρεψαν στον Πύργο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα 17 γκολ έφτασε ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης που ήταν και πάλι σκόρερ. Ο Χατζησάββας είναι στα 13.

 

Γκολάρα ο Γεωργιόπουλος

Μεγάλη ισοπαλία πήραν τα παιδιά της Νίκης και ο Ηλίας Φωτόπουλος, με γκολάρα του Γεωργιόπουλου στο Μενίδι. Με ψυχή και καρδιά ήρθε το 1-1. Ο αγώνας συνεχίζεται. Αυτή τη φορά πάμε Βραχνέικα κι έχει ο Θεός!

 

Ντροπή τους

Με αρωγό τον Παπαγεωργίου τα παιδιά του Αστέρα έκαναν το ταξίδι στη Ρόδο. Έτσι οι «βυσσινί» κλείσανε άλλη μια υποχρέωσή τους. Οι παίκτες του Διαγόρα, πλην του Χατζησάββα, που ήθελε να βάλει γκολ για να φτιάξει το προφίλ του, θα έπρεπε να δείξουν περισσότερο φιλότιμο απέναντι στα μικρά παιδιά… Ντροπή τους!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Προχώρησαν με νίκες οι ισχυροί, αγωνιζόμενοι στα γήπεδά τους. Δεν κώλωσε κανείς: Ενιπέας, Ξενοφών, Δόξα, Αλφειός (με ανατροπή). Έτσι η τετράδα έμεινε αλώβητη. Μεγάλη έκπληξη  το «Χ» στα Σαβάλια (με Ηλειακό), ενώ είχαμε τη νίκη του Αίαντα στον Πύργο (2-0 τη Θύελλα). Ένα και μόνο διπλό, όπως είχαμε προβλέψει.

*Χαμένος της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός Σαβαλίων. Κερδισμένος ο άλλος Ολυμπιακός (Ζαχάρως) που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα!

 

Έχει και Κύπελλο

Έχει και Κύπελλο σήμερα. Στα ημιτελικά ο Παμβουπρασιακός θα παίξει στο «Γρ. Καλάκος»  με τον Α.Ο. Ξενοφών. Οι γηπεδούχοι προβάλλουν ως φαβορί, αγωνιζόμενοι στο σπίτι τους, ενώ θέλουν να διασκεδάσουν την ήττα από το Φοίβο! Όμως στο Κύπελλο πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος. Γι’ αυτό να θυμίζω, πως την περίοδο 2015-2016 η ομάδα της Κρέστενας είχε νικήσει τον ΠΑΟΒ στο γήπεδο Μανολάδας με σκορ 4-2 στη φάση των «16».

 

Χαμός

Χαμός έγινε στον αγώνα Α2 Κατηγορίας ανάμεσα στον Πέλοπα Πύργου και τον Αετό Κέντρου στο γήπεδο Σπιάντζας. Στο 73΄ έγινε το σκορ 2-1. Το τίμημα του δεύτερου γκολ των γηπεδούχων ήταν δύο κόκκινες για τα «Αετόπουλα» (Βασιλακόπουλος, Τσάκος). Στο 83΄ έφυγε με δεύτερη κίτρινη ο Βασιλάρης και μετά τη λήξη αναφέρθηκε στο φ.α. ο Ε. Κόντης. Ο τελευταίος «έφαγε» 6 αγωνιστικές! Μιλάμε για χαμό…

 

Υπάρχει και η συγγνώμη

Ο Πάνος Κοτσιλίμπας, παλαιός πρόεδρος του Άφοβου Βροχίτσας, διαμέσου της στήλης, ζητάει συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή Γ. Μόσχοβο (Αναγέννηση Μακρισίων) για όσα θλιβερά έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα Άφοβος-Αναγέννηση!

 

Συλλυπητήρια του Ηλειακού Λεχαινών

Το διοικητικό συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές του Ηλειακού Λεχαινών συλλυπούνται θερμά τον παράγοντα της ομάδας, Αλέκο Παναγόπουλο για τον αδόκητο θάνατο της αδερφής του.

 

Παρελάσαμε και πάλι!

Λαμπρή ήταν η παρέλαση στον Πύργο και φέτος. Νεανικότητα, σφρίγος και ψυχική δύναμη σε όλα τα τμήματα. Μόνον που οι αποστάσεις θα πρέπει να είναι πιο κοντά, ώστε να μην παρατηρούνται χάσματα. Αυτά για τον επικεφαλής.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος