FOLLOW US: facebook twitter

Κρέστενα: Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ Ιταλών  και Ελλήνων μαθητών

Ημερομηνία: 02-05-2024 | Συντάκτης:

Θα διεξαχθεί την Παρασκευή  24 Μαΐου   

Την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 4 μ.μ., η πόλη της Κρέστενας  θα υποδεχτεί 150 μαθητές από το LiceoScientifico – Linguistico «AgostinoMaria De Carlo»  – Giugliano in Campania, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, πάντα ανοιχτός σε ενέργειες που έχουν στόχο την προβολή του τόπου μας, αποδέχτηκε την πρόταση της Δήμητρας Σταθοπούλου, μέλους του Φιλελληνικού Συλλόγου «LaDecimaMusa» με πρόεδρο τον EnzoD’Agostino και της Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος και της προπονήτριας Μαρίας Μοσχοπούλου και θα φιλοξενήσει στο Κλειστό Γήπεδο της Κρέστενας το σχολείο «AgostinoMaria De Carlo» (Διευθύντρια: CarmelaMugione, Προπονήτρια: SimonaPisani) για έναν φιλικό αγώνα μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών.

Η Μαρία Μοσχοπούλου είναι πάντα θετική στην εξωστρέφεια και την προβολή των αθλητικών δράσεων της ομάδας και της περιοχής.

«Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς, όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ να έρθετε στην πόλη μας την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 4 μ.μ., να υποδεχτούμε τους γείτονές μας μαθητές και να τους χαρίσουμε μια αξέχαστη εμπειρία και μια γλυκιά ανάμνηση επιστρέφοντας στην χώρα τους» αναφέρεται εκ μέρους των διοργανωτών του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος