FOLLOW US: facebook twitter

Με 28,3 εκ ευρώ χρηματοδοτούνται 422 δικαιούχοι που εντάσσονται στα σχέδια βελτίωσης

Ημερομηνία: 02-05-2024 | Συντάκτης:

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων της Δράσης  4.1.5 που αφορά τα Σχέδια Βελτίωσης του ΠΑΑ 2014-2020 από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Αγροτικής Ανάπτυξης της Π.Δ.Ε και την τροποποίηση της κατανομής της δημόσιας δαπάνης από το ΥΠ.Α.Α.Τ., ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε θέματα Π.Α.Α. Γεώργιος Κοντογιάννης υπέγραψε τη σχετική 2η τροποποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων των δικαιούχων στην εν λόγω Δράση.

Σύμφωνα με την Απόφαση εντάχθηκαν συνολικά 422 δικαιούχοι ενώ η συνολική δημόσια επιχορήγηση ανέρχεται σε 28,3 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

«Τα Σχέδια Βελτίωσης αποτελούν το κυριότερο χρηματοδοτικό εργαλείο ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει σοβαρά οικονομικά κίνητρα για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη, τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Εύχομαι το Άγιο Φως της Αναστάσεως να γεμίζει τις καρδίες όλων μας με αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία, δύναμη και αδελφοσύνη. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα» δήλωσε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Π.Α.Α. Γ. Κοντογιάννης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος