FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Πέλοπας 0-1: Σπουδαίο διπλό και 5η θέση!

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πέλοπας Πύργου πέτυχε σπουδαίο διπλό στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας επί του ΑΠΟΚ με 0-1  και αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Νίκου Δαβουρλή, που έφτασε τους 11 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 5η θέση με Αλφειό και Σαβάλια, κάνοντας εξαιρετική πορεία, αν αναλογιστεί κανείς πως είναι νεοφώτιστη στην Α1.

Το νικητήριο γκολ ήρθε για τους Πυργιώτες στο 70΄ με σέντρα-σουτ του Γεωργίου (φωτό) που κόντραρε σε αμυνόμενο και η  μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας όπως έδειξε ο βοηθός διαιτητή. Στο 75΄ ο Κανελλόπουλος σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο τελευταίο τέταρτο ο ΑΠΟΚ πίεσε για την ισοφάριση.

Στο 82΄ και 87΄ τα σουτ του Ντίνου Καπώνη απέκρουσε σε κόρνερ ο Μικελόπουλος και στο 90΄ απευθείας φάουλ του Κουρκουμέλη μπλόκαρε ο γκολκίπερ του Πέλοπα.

Στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Δημήτρης Πλατής για τράβηγμα σε αντίπαλο.

ΑΠΟΚ: Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος (67΄ Καραχάλιος), Μητρόπουλος, Αλ. Α. Καπώνης, Κόσκορης, Λυκουργιώτης, Κωστόπουλος, Κυριαζής, Κουρκουμέλης, Αντωνόπουλος (60΄ Ντ. Καπώνης), Αλ. Σπ. Καπώνης.

Πέλοπας: Μικελόπουλος, Αστερόπουλος, Πότκα, Δ. Πλατής, Παναγόπουλος, Δαβουρλής, Γεωργίου (89΄ Π. Πλατής), Βαρζελιώτης, Κανελλόπουλος (88΄ Μπουλούτας), Δημητρόπουλος (58΄ Μακρής), Μπαχούρος (80΄ Κοζοκάρου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος