FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Ξενοφών 0-0: Δίκαιη ισοπαλία στο Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ηλειακός και Ξενοφών αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο Βαρθολομιό, ένα αποτέλεσμα δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα, καθώς χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ο Ξενοφών, ο οποίος είχε τέσσερις σημαντικές απουσίες (Μούτσο, Γκρίλλα, Μπουτσικάκη, Αναμουρλίδη) στο α΄ ημίχρονο είχε δύο-τρεις φάσεις να σκοράρει με τον Θ. Κωνσταντόπουλο αρχικά και στο τέλος του ημιχρόνου με τον Φερεκίδη και τον Πάρη Κωνσταντόπουλο, που στην ίδια φάση δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βύτανο.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄ ο Ηλειακός είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Κουλούρη και πέντε λεπτά μετά ο Θ. Κωνσταντόπουλος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70΄ ο Σάκης Τσουκαλάς δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ από πλεονεκτική θέση και το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Ηλειακός: Βύτανος, Ράπτης, Σπ. Μαργαρώνης, Χατζηγιάννης, Μπελεκούκιας, Δ. Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος (90+΄ Τσιράκης), Πανόπουλος, Κουλούρης (67΄ Α.  Μαργαρώνης), Π. Τσουκαλάς, Λόξας (60΄ Αντωνάτος).

Ξενοφών: Βυθούλκας, Γαλανόπουλος, Δημάκης, Θ. Κωνσταντόπουλος (69΄ Π. Κουτσογιαννάκης-84΄ λ.τρ. Πλατανίτης), Κολόκας, Μιλοσέσκι, Π. Κωνσταντόπουλος, Μπατζάκας, Θεοχαρόπουλος (52΄ Πετρόπουλος), Φερεκίδης (62΄ Χαραλαμπόπουλος), Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος