FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Ζαχάρως-Διαβολίτσι 0-1: Σε δεινή θέση…

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ήττα στο κρίσιμο ματς με το Διαβολίτσι

 

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως, αποπροσανατολισμένος από την εσωστρέφεια των τελευταίων ημερών, με δηλώσεις επί δηλώσεων πριν το ματς, ηττήθηκε την Κυριακή στο κρίσιμο ματς με το Διαβολίτσι στη Ζαχάρω με 0-1 και πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση αναφορικά με τη μάχη της παραμονής στη Γ΄ Εθνική. Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στους 5 βαθμούς, τη στιγμή που η ζώνη αυτή τη στιγμή είναι στους 10. Πάντως, χθες η ομάδα του Άρη Ρουμελιώτη δεν άξιζε να ηττηθεί καθώς είχε φάσεις να προηγηθεί στο σκορ.

Στο 12΄,  τη σέντρα- σουτ του Σκοζάι, παράλληλα προς την εστία του Διαβολιτσίου, δεν πρόλαβε κανείς και στο επόμενο λεπτό μακρινό σουτ του Παναγόπουλου έφυγε σύριζα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καλογερόπουλου.  Στο 23΄ διαδοχικά σουτ των Σκοζάι και Φ. Παναγόπουλου, το πρώτο εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων και το δεύτερο έφυγε άουτ. Η πρώτη καλή στιγμή για το Διαβολίτσι ήταν στο 28΄, όταν σουτ του Γραμματικόπουλου από καλή θέση μέσα στην περιοχή, πέρασε άουτ.  Στο 41΄ ο Βιγιαφάνε μπήκε από δεξιά και σούταρε δυνατά, με τον Καπετανάκη να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι Μεσσήνιοι συνέχισαν να απειλούν και στο 51΄ ο Βιγιαφάνε έφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή  και πλάσαρε λίγο άουτ. Εν τέλει στο 53΄ έγινε το 0-1, όταν ο Γεωργιόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο αμαρκάριστος Γραμματικόπουλος σημείωσε το 0-1. Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός πίεσε και στο 75΄ ένα καλό σουτ του Φ. Παναγόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 88΄ ο Κακολύρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Καλαντζής εκτέλεσε φάουλ και ο μεσοεπιθετικός  του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά απέναντι από την εστία.

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Καπετανάκης, Γκούσκος, Χριστόπουλος, Κατελούζος, Παπαδόπουλος (57΄ Κακολύρης), Καλαντζής, Πλαστουργός (63΄ Κανάνι), Καπλάνης, Ρούμπος, Παναγόπουλος, Σκοζάι.

Διαβολίτσι: Καλογερόπουλος Δ., Σταματελόπουλος, Χότζα, Σεντεμέντες, Γεωργιόπουλος (89΄ Καλογερόπουλος Ι.), Μπαλόπουλος, Γραμματικόπουλος (82΄Αθανασόπουλος), Βιγιαφάνε (76΄ Τζανετέας), Κυριαζόπουλος, Πιτσιλής, Μουλιάτος (60΄ Τσαλάκου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος