FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Την Τετάρτη το πρώτο ματς με Μίλωνα

Ημερομηνία: 16-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
ELITE LEAGUE 2023-2024 / ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Στις 4μ.μ. στο Κλειστό “Κροίσος Πέρσης” στη Ν. Σμύρνη

Ο Κόροιβος ρίχνεται αύριο, Τετάρτη, στη μάχη των πλέι-οφ. Αντιμετωπίζει στις 4μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο “Κροίσος Πέρσης” της Ν. Σμύρνης τον Μίλωνα, που τερμάτισε στην 3η θέση και έχει το πλεονέκτημα έδρας. Όπως επίσης έχει και 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο και ως εκ τούτου η ηλειακή ομάδα έχει πολύ δύσκολο έργο. Η σειρά κρίνεται στις 4 νίκες κι έτσι ο Κόροιβος θα πρέπει, για να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final-4, να κερδίσει αύριο στη Ν. Σμύρνη, να μειώσει σε 2-1 και το προσεχές Σάββατο στην Ήλιδα να ισοφαρίσει 2-2. Αν η σειρά αύριο πάει στο 3-0 για τον Μίλωνα, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο να έρθει η ανατροπή. Οπότε το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για τον Κόροιβο. O Μίλωνας, αν οδηγηθεί η σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στα πλέι-οφ, θα δώσει το τελευταίο ματς που θα κρίνει την πρόκριση στην έδρα του.

Η σειρά  των αγώνων είναι η εξής:

Τετάρτη 17/4: Μίλωνας-Κόροιβος

Σάββατο 20/4: Κόροιβος-Μίλωνας

Τετάρτη 24 ή 25/4: Μίλωνας-Κόροιβος (αν χρειαστεί)

Σάββατο 27 ή 28/4: Κόροιβος-Μίλωνας (αν χρειαστεί)

Τετάρτη 1/5: Μίλωνας-Κόροιβος (αν χρειαστεί)

Οι ημερομηνίες της 3ης και 4ης αγωνιστικής, εφόσον χρειαστούν, θα εξαρτηθούν από την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

Αμφίβολος ο Δερμιτζάκης

Ο Κόροιβος, λοιπόν, δεν είναι το φαβορί, ωστόσο το γεγονός πως δεν έχει άγχος εφόσον το φαβορί είναι ο Μίλωνας, μπορεί να λειτουργήσει θετικά στο παρκέ, να αποδώσει πολύ καλά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στο Final-4, που είναι και ο στόχος.

Στα αγωνιστικά, ο Μάριος Δερμιτζάκης έχει κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Αθήνα.

Φωτογραφία: Ε.Ο.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος