FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στη Λαμία… χωρίς ανάσα!

Ημερομηνία: 08-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φωτογραφία: Ε.Ο.Κ.

Σήμερα αναχωρεί η αποστολή για Λαμία, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο για την 26η αγωνιστική της Elite League

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Elite League. Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική. Ο Κόροιβος ταξιδεύει σήμερα το μεσημέρι για την Λαμία, όπου, αύριο, Σάββατο, θα αντιμετωπίσει στις 5μ.μ. τον τοπικό Έσπερο, που έχει πέντε νίκες λιγότερες από τον Κόροιβο (ρεκόρ 10-15 έναντι 15-10 του Κοροίβου) και, εκτός απροόπτου, η ομάδα της Λαμίας θα είναι στα πλέι-άουτ, ωστόσο θέλει το πλεονέκτημα έδρας σε αυτά.

Ο Κόροιβος ισοβαθμεί στην 5η θέση με Μίλωνα και Σχηματάρι και στόχος του είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται για να έχει το καλύτερο δυνατό «ζευγάρωμα» στα πλέι-οφ. Το καλύτερο σενάριο θα ήταν να τερματίσει στην πρώτη εξάδα ώστε να αποφύγει τα Play In, όπου παίζουν σε αυτά οι τέσσερις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10 και οι δύο εξ αυτών προκρίνονται στην 8άδα των Play Off (παίρνουν την 7η και 8η θέση).

Ο Έσπερος είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στην έδρα του. Στη Λαμία έχει ρεκόρ 8 νίκες-4 ήττες και μάλιστα είναι αήττητος στην έδρα του στον β΄ γύρο με 5 νίκες σε ισάριθμα ματς. Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για τον Κόροιβο, που όμως είναι σε καλή κατάσταση έχοντας 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια και πάει για τη νίκη στη Λαμία.

Ο Τάι-Σον Αλεξάντερ, που δεν έπαιξε την Τετάρτη κόντρα στον Παπάγου λόγω τραυματισμού, θα ακολουθήσει την αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την μέρα του αγώνα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Οι Σπυρόπουλος (Αττικής), Κονταράτος (Νότιας Αττικής) και Καψιώχας (Αττικής) θα σφυρίξουν το παιχνίδι του Κοροίβου στη Λαμία.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Σάββατο 9/3

16.00: Πανιώνιος-Μίλωνας (Θεονάς-Θεοδωρόπουλος-Τεφτίκης)

16.30: Αμύντας-Χαρ. Τρικούπης (Κατσαπρακάκης-Κατραχούρας-Σκανδαλάκης)

16.30: Ψυχικό-Αίας Ευόσμου (Κωνσταντινίδου-Μαλαμάς-Καραμπιτσάκος)

17.00: Έσπερος Λαμίας-Κόροιβος (Σπυρόπουλος Σπ.-Κονταράτος-Καψιώχας)

17.00: Δόξα Λ.-Ερμής Σχηματαρίου (Τσάνταλη-Συμεωνίδης-Αγραφιώτης Β.)

17.00: Παπάγου-Ν.Ε. Μεγαρίδος (Τσαρούχα-Τσαχάκης-Λεβεντάκος)

19.00: Μύκονος-Πανερυθραϊκός (Ρίζος-Νάστος-Λιόνας)

Κυριακή 10/3

15.00: Ελευθερούπολη-Ηρακλής (Ταρενίδης-Γερακίνης-Ντόγκας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος