FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: «Οι διαιτητές τίναξαν το παιχνίδι στον αέρα»

Ημερομηνία: 09-04-2023 | Συντάκτης:

Ο Κόροιβος πήρε θέση για την 15λεπτη διακοπή του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ηρακλή στην Ήλιδα, στα μέσα της γ΄ περιόδου, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά πως οι διαιτητές με τις αποφάσεις τους μέσα σε 2 λεπτά, αναζήτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο και τίναξαν το παιχνίδι στον αέρα!

Η ανακοίνωση του Κοροίβου: «Όλα συνηγορούσαν ότι χθες Σάββατο στο κλειστό της Αμαλιάδας θα γινόταν ένα μεγάλο παιχνίδι μεταξύ δυο καλών ομάδων της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Ο κόσμος από νωρίς άρχισε να γεμίζει το Κλειστό και με το τζάμπολ του αγώνα εκατοντάδες φίλαθλοι, μεταξύ των οποίων και των φιλοξενουμένων, είχαν πάρει την θέση τους στις κερκίδες για τον σημαντικό αγώνα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε ως ένα πραγματικό ντέρμπι. Εναλλαγές στο σκορ, σε όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι εκατοντάδες φίλαθλοι, μια πραγματική γιορτή με πρωταγωνιστές τους παίκτες των ομάδων, και όλα αυτά παρά του ότι οι βολές ήταν 2-12 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.

Μετά το 24΄ οι διαιτητές του αγώνα αναζήτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο και απλά “τίναξαν το παιχνίδι στον αέρα” με τις αποφάσεις τους μέσα σε 2 λεπτά! Η όμορφη γιορτή, η καλή αθλητική ατμόσφαιρα, πήγε περίπατο και μέσα σε αποδοκιμασίες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο μοιράζοντας τεχνικές ποινές δεξιά κι αριστερά, δίνοντας έτσι και ένα πιο “τραγικό τόνο” στον ρόλο του πρωταγωνιστή που μόλις είχαν κερδίσει.

Δεν θα σταθούμε στα όσα ψευδή και συκοφαντικά σημείωσαν στο Φ.Α. μετά το τέλος του αγώνα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα που έπραξαν, αναρωτιόμαστε όμως ποιος λόγος, ποια εσωτερική τους ανάγκη τους οδήγησε να διαλύσουν έναν αγώνα που επί 25 λεπτά διεξαγόταν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, σε πολύ καλές συνθήκες, και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν θα πούμε κάτι άλλο προς το παρόν. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ για την δίκαιη νίκη τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος