FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

Ημερομηνία: 14-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ανάγκη στήριξης από όλη την Ηλεία για να συνεχίσει τις «υψηλές πτήσεις»

 

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ξεκίνησε το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, όπως έκανε γνωστό χθες ο σύλλογος. Στη συνάντηση που έγινε την Τετάρτη μεταξύ των ανθρώπων της ομάδας, τέθηκαν επί τάπητος το αγωνιστικό κομμάτι, οι χορηγοί και τα εισιτήρια διαρκείας και τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. «Το ταξίδι μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα έχει και φέτος μεγάλο ενδιαφέρον και η ομάδα μας σας χρειάζεται όλους δίπλα της», καταλήγει η ανακοίνωση του Κοροίβου, που περιμένει και τη νέα σεζόν ο κόσμος της Αμαλιάδας και της Ηλείας γενικότερα, να στηρίξει την ομάδα στο δύσκολο, απαιτητικό και πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Η παρουσία του Κοροίβου, για άλλη μια σεζόν στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, διαφημίζει και κάνει υπερήφανη όλη την Ηλεία. Προκειμένου όμως ο σύλλογος να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, όπως μας έχει συνηθίσει πολλά χρόνια τώρα, θα πρέπει να έχει συμμάχους απ’ όλο το νομό. Ως εκ τούτου, ο Κόροιβος χρειάζεται όλους δίπλα του…

Πρόγραμμα ατομικής ανάπτυξης και βελτίωσης

Η Ακαδημία μπάσκετ του Α.Σ.Α. Κόροιβος διοργανώνει καλοκαιρινό πρόγραμμα  ατομικής ανάπτυξης και βελτίωσης αθλητών μπάσκετ. Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα από την προσεχή Τρίτη 18 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της Ακαδημίας, Γιώργου Λεβεντούρη, Γιώργου Κωστόπουλου και Γρηγόρη Κακολύρη. Ο Κόροιβος απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες να δηλώσουν συμμετοχή.

Πληροφορίες: Γιώργος Κωστόπουλος (τηλ. 6906572057), Γιώργος Ηλιόπουλος (τηλ.  6938887814), Χάρης Αδαμόπουλος  (τηλ. 6937397304).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος