FOLLOW US: facebook twitter

Μεσογειακοί Αγώνες: Οι κληρώσεις Beach Handball και Beach Soccer

Ημερομηνία: 14-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των τουρνουά Beach Handball και Beach Soccer των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου 2019.

Στο Beach Handball ανδρών η Ελλάδα επέλεξε ως διοργανώτρια να συμμετάσχει στο Γκρουπ B, στο οποίο θα βρει απέναντί της την κάτοχο του τίτλου στους Μεσογειακούς Παράκτιους της Πεσκάρα το 2015, Τυνησία και τις Ιταλία, Μάλτα, Λιβύη και Αλβανία.

Στο Γκρουπ Α κληρώθηκαν οι Κροατία, Πορτογαλία, Αίγυπτος, Κύπρος, Αλγερία, Συρία και Μαρόκο. Από κάθε όμιλο προκρίνονται τέσσερις ομάδες στην προημιτελική φάση.

Επικεφαλής του Ομίλου η Ελλάδα στο Β.Η. Γυναικών

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Εθνική ομάδα Beach Handball γυναικών της Ελλάδας, τέθηκε επικεφαλής του Ομίλου. Η Ελλάδα είναι επικεφαλής ως παγκόσμια πρωταθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την οποία έγινε η κατάρτιση του ομίλου των επτά ομάδων, που συμμετέχουν στο beach handball γυναικών των Μεσογειακών Αγώνων. Την κατάταξη (seeding) των γυναικείων ομάδων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του beach handball των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, ανακοίνωσε ο Τεχνικός Επιτετραμμένος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως (IHF) Τζιαμπιέρο Μάσι.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά των Μεσογειακών Αγώνων, θα καθορισθεί βάσει αυτής της κατάταξης. Κάθε μία από τις επτά ομάδες του τουρνουά θα αγωνισθεί με όλες τις υπόλοιπες και οι τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας θα προκριθούν σε Final Four, όπου θα αγωνιστούν για τις θέσεις 1-4.

Οι επτά ομάδες του ομίλου του τουρνουά Βeach Ηandball γυναικών είναι σύμφωνα με την κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως οι εξής: Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Τυνησία, Κύπρος, Αλγερία και Συρία.

To τουρνουά Beach Soccer

Το τουρνουά των ανδρών του Beach Soccer θα διεξαχθεί σε νοκ-άουτ αγώνες. Η Ελλάδα ως διοργανώτρια θα ξεκινήσει από τη Β’ Φάση που θα αντιμετωπίσει για την πρόκριση στην τετράδα τον νικητή του ζευγαριού Γαλλίας-Αιγύπτου. Στη Β΄ Φάση η Τυνησία κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Αλγερία, η Συρία το νικητή του ζευγαριού Αλβανίας-Μαρόκου και η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου το 2015 Ιταλία, που όπως και η Ελλάδα πέρασε απευθείας στη Β΄ Φάση, τον νικητή του ζευγαριού Πορτογαλία-Λιβύη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος