FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Αιχμές Λιόγα για την διαιτησία

Ημερομηνία: 12-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

«Δεν παίχτηκε με τον ίδιο τρόπο και στις δύο ρακέτες το παιχνίδι», ανέφερε μετά την ήττα στη Λαμία

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος ηττήθηκε στη Λαμία με το «έτσι θέλω», με τους διαιτητές να σφυρίζουν με διαφορετικά κριτήρια στις δύο ρακέτες στο β΄ ημίχρονο και ο ηλειακός σύλλογος εκφράζει έντονα παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών. Ο προπονητής του Κοροίβου, Δημήτρης Λιόγας, σπανίως μιλά για την διαιτησία, αλλά όσα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στη Λαμία, δεν ήταν δυνατό να μείνουν ασχολίαστα από τον έμπειρο Coach, ο οποίος-ειρήσθω εν παρόδω-έχει περάσει από τον πάγκο του Ιωνικού Λαμίας πριν 17 χρόνια, τη σεζόν 2006-2007.

Ο Δημήτρης Λιόγας ανέφερε χαρακτηριστικά αμέσως μετά το παιχνίδι: «Δεν καταλαβαίνουμε πώς παίζεται το παιχνίδι. Δεχθήκαμε 31 πόντους από τον Μανοΐλοβιτς, με λέι-απ και ελεύθερες βολές. Εντάξει, δεν έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στη Λαμία έκανε κατάθεση ψυχής για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, όμως θεωρώ πως στο τέλος του ματς δεν παίχτηκε με τον ίδιο τρόπο και στις δύο ρακέτες το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, το λάθος νομίζω ότι είναι όλο δικό μας. Μπράβο στη Λαμία που τα κατάφερε».

Ο Κόροιβος έχει επικεντρωθεί πλέον στο κρίσιμο σαββατιάτικο παιχνίδι στο Κλειστό της Ήλιδας, κόντρα στην Μεγαρίδα, που ισοβαθμεί στην 2η θέση με την Ελευθερούπολη. Ένας πολύ σημαντικός αγώνας όπου η νίκη είναι επιτακτική για να παραμείνει στην πρώτη πεντάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος